Ostalo

Donn Davis o MMA debiju Paula: ‘Hoće li se boriti u oktogonu? Naravno, ali meč je pomaknut zbog Tysona‘

Jake Paul 

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Trenutno je fokusiran na boks i njegov razvoj u MMA-u ne ide tako kako smo planirali, ali u PFL-u će se boriti sigurno‘

YouTuber koji je prije par godina zaplivao u boksačke vode Jake Paul odlučio je nakon borbe s Mikeom Tysonom odraditi debi u oktogonu.

Paul će se 20. srpnja sučeliti s boksačkom legendom "Iron Mikeom" na stadionu AT&T u Teksasu, a uz treniranje priprema i planove za svoj sljedeći meč. Mlada senzacija na društvenim mrežama prošle godine potpisala je ugovor s PFL-om te je odmah postavio kavez kod sebe u Puerto Ricu kako bi mogao trenirati za svoj debi u kavezu.

Čelni čovjek organizacije Donn Davis priznao je kako su se nadali da će Paul debitirati već ove godine, ali je vrijeme pomaknut zbog borbe protiv Tysona.

"Dobra vijest je da ako su ljudi mislili da Paul nije ozbiljan oko borbi dokazao im je da je. Postao je bolji. No, trenutno je fokusiran na boks, u to ne sumnjam", rekao je Davis.

"Bilo je vrijeme kada je možda bio 50:50, ali trenutno izgleda da je omjer boksa i MMA kod njega na 90:10. Njegov razvoj u MMA-u ne ide tako brzo kao što smo planirali da će ići. Unatoč svemu, hoće li se boriti za PFL? 100 posto. Je li datum odgođen? Svakako da je", dodao je Davis.

Paul već ima prošlost u MMA, kratko se borio tijekom studiranja, ali ne u rangu sa svojim bratom Loganom, koji je imao rekord od 35-10. Sada je 27-godišnjak odlučio da želi odraditi šestomjesečni kamp kako bi što ozbiljnije shvatio i ušao u profesionalni debi te je svoje ponude za borbu Masvidalu i Diazu udvostručio na 10 milijuna dolara.

"Ja sam potpuno ozbiljan kada kažem da se želim boriti protiv njih u kavezu, svejedno mi je hoće li to biti protiv Masvidala ili Diaza u PFL-u. Ponuda od 10 milijuna dolara vrijedi za obojicu. Masvidal će kao i uvijek reći: ‘Ne znaš čak ni boksati, koji k**** ćeš ti prelaziti u MMA. Ja sam iz Miamija, Florida brate, nemoj me tako omalovažavati‘, i tako će se izvući iz meča", rekao je Paul u svom BS podcastu.

"Ptičji mozak, to je ono iza čega se skrivaju. Isto je s Paddyjem Pimblettom, Seanom Stricklandom i svima njima. Skrivaju se iza tih ludih postupaka i izjava, a nitko od njih se ne zna pojaviti za stolom da bi razgovarali o ozbiljnim stvarima koje se događaju u borbi ili sparingu. Ne razumijem ih, al je s******", zaključio je Paul.

Linker
24. travanj 2024 18:33