Ostalo

Dva najveća UFC-ova konkurenta nisu zainteresirani za Yoela Romera

Yoel Romero
 screenshot/YouTube
Donedavno najstariji član UFC-ovog rostera boraca neće karijeru nastaviti u Bellatoru ili PFL-u

Veliko je iznenađenje bila vijest da trostruki bivši izazivač za titulu UFC prvaka srednje kategorije, Yoel Romero, više nije član najveće svjetske MMA promocije. Nakon odlaska Andersona Silve, 43-godišnji Kubanac bio je najstariji član rostera promocije, no kao takav neće uspjeti upisati niti jedan nastup. Budući da je Romero i dalje smatran samim svjetskim vrhom kategorije, očekivalo se da bi druge najveće američke promocije mogle biti zainteresirane angažirati ga. Ipak, to s Kubancem nije slučaj.

Ariel Helwani danas je otkrio kako je došao do informacije da Bellator i Professional Fighters League neće ponuditi Romeru mjesto na svom rosteru, odnosno druga i treća vodeća svjetska promocija nisu zainteresirani za angažman "Božjeg ratnika", koji će svoju sreću morati potražiti drugdje.

Romerov agent Malki Kawa otkrio je kako je Yoel zainteresirani prijeći u polutešku kategoriju, odnosno da će karijeru vjerojatno nastaviti u diviziji do 93 kilograma. Spreman je poslušati sve ponude te prihvatiti onu koja će mu najviše odgovarati. Gledajući da se nalazi u veteranskim godinama, nema sumnje kako će ipak financije biti ono glavno na što će obratiti pažnju. Javno otvorenih ponuda za sada nije dobio, no to ne znači da istih u skorije vrijeme neće biti. Opcija je dovoljno.

Linker
24. travanj 2024 07:25