Ostalo

(FOTO) Je li pretjerala? Bellatorova Valerie Loureda objavom na Instagramu izašla izvan granica sporta

 srceenshot
Već je postala relativno normalna pojava vidjeti objave na društvenim mrežama u kojima vizualno atraktivnije borkinje pokušavaju podići svoju popularnosti na račun atributa. No, čini se kako je Bellatorova Valerie Loureda sve to odlučila odvesti na jednu višu razinu.

Valerie Loureda je Bellatorova borkinja čiji je sam potpis za tu promociju dobio puno medijske pažnje. Velika američka taekwondo uzdanica za Tokio 2020. godine odlučila je promijeniti sport i prebaciti se na MMA, a druga najveća svjetska promocija prepoznala je potencijal i dala joj priliku. No, dalje se Loureda nastavlja sama brinuti za svoj imidž i popularnost.

Zapravo, imidž bi joj nakon posljednje objave mogao biti narušen. Naime, atraktivna Valerie je već ranije znala objaviti gotovo eksplicitni materijal kakav se baš ne viđa kod profesionalnih borkinja, ali ovog puta su komentari poprilično podijeljeni. 21-godišnja borkinja objavila je fotografiju na kojoj se nalazi samo u sexy donjem rublju, što su mnogi prokomentirali kao nešto što baš ne ide uz sport kojim se bavi i u kojem namjerava uspjeti. Do sada je u Bellatoru nastupila dva puta, oba puta upisavši pobjedu, no protivnice su bile daleko od kvalitete kakvu bi Bellator inače angažirao.

Sličnim objavama Loureda je do sada došla do 115 tisuća pratitelja na Instagramu. Mnoge borkinje do sada su na račun svog izgleda pokušale proširiti broj svojih fanova, no moguće da je Valerie ipak prešla svojevrsnu granicu. Je li to tako, najbolje da prosudite sami.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

mi bebé

Objavu dijeli Master Valerie Loureda (@valerieloureda)

Linker
24. travanj 2024 17:06