Ostalo

(FOTO) McGregor ipak odradio još jedan meč u 2019: Boksao u svom Crumlinu protiv neporaženog profesionalca

Conor McGregor
 Instagram
Sretnici su ipak uspjeli vidjeti još jedan nastup UFC-ove superzvijezde Conora McGregora u 2019. godini. "Notorious" je u svom matičnom boksačkom klubu u Crumlinu odradio egzibicijski meč protiv Johna Joea Nevina. Završilo je neodlučeno.

Irac je odlučio na samom kraju godine učiniti nešto što smo već vidjeli u mjesecu travnju kada je odradio prvu egzibiciju. Tada je boksao protiv Michaela McGranea, a meč je također završio neodlučeno.

"Sjajan egzibicijski meč u Boksačkom klubu Crumlin na božićnom okupljanju protiv Johna Joea Nevina. John Joe je krupan mladić, hvala ti na rundama! Sretan Božić svima", napisao je McGregor na svom Instagramu objavivši pritom čitavu galeriju fotografija iz meča.

Dvojac je zapravo odradio egzibicijski sparing, što se može vidjeti prema objavljenim slikama na kojima obojica imaju velike rukavice i boksačke kacige.

John Joe Nevin je profesionalni irski boksač koji se natječe u lakoj kategoriji. I dalje je neporažen u profesionalnoj karijeri uz impresivnih 14-0. U posljednjem nastupu je osvojio internacionalni naslov WBA prvaka.

McGregora u siječnju, na prvom PPV eventu godine, očekuje povratak u Octagon i meč protiv Donalda Cerronea. Dvojac predvodi UFC 246 u T-Mobile Areni u Las Vegasu. U 2019. nije nastupao u MMA borilištu, a posljednju pobjedu je ubilježio još 2016. godine protiv Eddieja Alvareza ujedinivši titule u UFC-u.

Linker
29. travanj 2024 22:24