Ostalo

(FOTO) Ovo je bolno gledati: Pogledajte kako izgleda noga japanskog kickboksača nakon meča sa ‘Strojem za kickove‘

Superlek vs. Takeru (lijevo) | Takeru Segawa nakon meča (desno)

 Instagram (one, Takeru)
Takeru Segawa trenutno ne može hodati nakon pet rundi protiv Tajlanđanina Superleka

Jedan od najzanimljivijih mečeva u proteklom tjednu gledali smo u sklopu ONE 165 eventa. Najveća azijska borilačka organizacija ponudila nam je spektakularan ‘‘main event‘‘ u kojem su snage odmjerili Superlek Kiatmookao i Takeru Segawa. Možda vam ova imena na prvu ne zvuče toliko poznato i atraktivno, ali u pitanju su dva ponajbolja udarača na svijetu, barem kad su niže kategorije u pitanju.

Superlek (137-29-4) ONE-ov je kickboksački prvak muha kategorije, a slavio je u posljednjih 11 nastupa. Između ostalog, Superlek je porazio i Rodtanga. Takeru Segawa (43-4-0) s druge strane jedan je od najvećih japanskih kickboksača u povijesti. Jedini je kickboksač koji je osvajao K-1 titulu prvaka u tri različite težinske kategorije, a u jednom periodu njegov niz neporaženosti potrajao je čak 10 godina.

Segawa je proteklog vikenda debitirao pod okriljem ONE-a, ali debi neće pamtiti po dobrome. Superlek je porazio Takerua jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi, a Takeru je spoznao zašto Superlek nosi nadimak ‘‘The Kicking Machine‘‘ (‘Stroj za udarce nogom‘).

Naime, Superlek je svojim ‘‘low kickovima‘‘ napravio nevjerojatnu štetu na nogama Takerua Segawe, a posebno je nastradala lijeva noga japanskog borca. Segawa je putem društvenih mreža podijelio nekoliko fotografija nakon meča, točnije nakon što su se rane ‘‘ohladile‘‘.

Vidljivo je da je Takeru dvoranu morao napustiti na štakama, a kad pogledate fotografiju samog bedra, bit će vam jasno zašto su mu trebale štake.

Japanac je otkrio kako je pretrpio puknuće bedrenog mišića i trenutno ne može hodati. Mnogi su mu uputili riječi podrške te su mu poručili da je ‘‘istinski ratnik‘‘. Teško se ne složiti, a sve ovo samo je još jedan pokazatelj kvalitete ONE-ovih kickboksača i Muay Thai boraca. Ako ste ljubitelj udaračkih sportova, preporučamo da više pažnje posvetite ONE-ovim eventima, jer Superlek i Takeru nisu jedini borci koji oduševljavaju ONE-ovu publiku.

Linker
05. travanj 2024 23:45