Ostalo

(FOTO) Ronda Rousey i Travis Browne postali roditelji i iznenadili neobičnim imenom svoje prinove

Travis Browne i Ronda Rousey
 Instagram
Kći bivše UFC prvakinje i poznatog teškaša očito je dobila ime inspirirano havajskim korijenima

Iako su se Ronda Rousey i Travis Browne već prije nekog vremena povukli u privatnu osamu na svom ranču, najpopularnija borkinja svih vremena i njen odabranik ipak putem društvenih mreža i YouTubea redovno komuniciraju s fanovima te prenose najvažnije novosti iz svog života.

Sad je na red došla ona do sada najvažnija novost, proširenje njihove obitelji. Već prije smo pisali o Rondinoj trudnoći te o tome kako na svijet stiže djevojčica. Sad su se konačno pohvalili njenim rođenjem, oboje putem objave na osobnom Instagram profilu.

Ono što je prvo upalo u oko je vrlo neobično ime. Djevojčica se zove La’akea Makalapuaokalanipō Browne. Nije problem pretpostaviti porijeklo imena. Budući da je Browne s Havaja te je potomak starosjedioca tog otočja (zapravo je miješane rase starosjedioca i došljaka, odakle i dolazi njegov nadimak "Hapa"), očito je kako je tu pronađena inspiracije za originalno, ali ne baš i lako pamtljivo ime.

34-godišnja Rousey ovim je putem prvi put postala majka. Što se tiče Brownea, on iza sebe već ima dva braka. Iz prvog, u kojeg je stupio kao 19-godišnjak, ima dva sina. Sinovi žive na Havajima, ali su vrlo često na Rondinom i Travisovom ranču.

Ronda i Travis vjenčali su se 2017. godine također na Havajima, ali su za zajednički život odabrali malo zabačeniju lokaciju, spomenuti Browsey Acres ranč u Kaliforniji, gdje se hrane uglavnom svojim vlastitim proizvodima te se osobno brinu za veliki broj životinja koje posjeduju.

Linker
10. travanj 2024 20:23