Ostalo

(FOTO) Satoshi Ishii otputovao na sedmi meč u 2019., treba mu pobjeda protiv Heuna!

 Screenshot (YouTube)
Satoshi Ishii će 2019. godinu zatvoriti mečem na njezin posljednji dan (31. prosinac) u legendarnoj Saitama Super Areni u japanskom Tokiju. Na RIZIN-ovoj 20. priredbi ga čeka Amerikanac Jake Heun.

Član Cro Cop teama je otputovao u četvrtak u Japan zajedno sa svojim trenerom, proslavljenim hrvatskim boksačem, Stipom Drvišem.

Ovo će za Ishiija biti već sedmi nastup u 2019. godini što je čini daleko najaktivnijom do sada u karijeri. Nakon četiri pobjede zaredom u prva četiri meča, japansko-hrvatski borac je u posljednja dva nastupa doživio dva poraza radi čega je i ispao iz PFL-ovog turnira. Stoga je mu je vrlo bitno da u 2020. godinu uđe s pobjedom, a to i meč protiv Heuna čini još važnijim. Trenutačno u profesionalnoj karijeri ovaj olimpijski pobjednik u judu ima 22 pobjede, 10 poraza i 1 neodlučen ishod.

Amerikanac Heun je posljednja dva nastupa zabilježio u Rizinovom ringu te u njima svladao Roquea Martineza, inače bivšeg protivnika Mirka Filipovića, te potom i Vitalyja Shemetova. Riječ je o borcu koji je svoju profesionalnu MMA karijeru započeo još 2011. godine. Amerikanac koji inače nastupa kao poluteškaš, osim u Rizinu, borio se i po raznim svjetskim promocijama poput WSOF-a, Road FC-a, AFC-a. Ukupno u karijeri ima 14 pobjeda i 9 poraza, a meč protiv Ishiija je dogovoren do 105 kg.


Linker
11. svibanj 2024 04:40