Ostalo

(FOTO) Vraća se Bellatorova seks-bomba: Loureda ugovorila meč na eventu koji predvodi Cris Cyborg

Valerie Loureda
 Instagram
Bellatorova ljepotica Valerie Loureda je zakazala svoj treći profesionalni meč. Prema pisanju američkih medija, 21-godišnja taekwondoe zvijezda će se sučeliti s Tarom Gaff na Bellatoru 238. Priredba je na rasporedu već 25. siječnja u dvorani Forum u kalifornijskom Inglewoodu.

Ovo je za Louredu povratak nakon što se prije četiri mjeseca pojavila u "reality" šou "Exatlon". U istom serijalu su se pojavile njezine kolege iz American Top Teama i UFC zvijezde - Jorge Masvidal i Yoel Romero.

Loureda za sada ima 2-0 u profesionalnoj MMA karijeri, a oba dvoboja je odradila u Bellatoru. Najprije je debitirala u veljači prošle godine, da bi nekoliko mjeseci kasnije stigla i do drugog slavlja. Za sada se radi uglavnom o relativno laganim ispitima na početku MMA puta.

Njezina protivnica Graff ima 1-1 kao profesionaka. U posljednjem nastupu, u jednoj regionalnoj promociji, je poražena tehničkim nokautom pa će u Inglewoodu pokušati izboriti povratak na pobjedničke staze.

U glavnoj borbi Bellatora 238 ćemo vidjeti debi bivše UFC prvakinje Cris Cyborg. Brazilka će napasti titulu u perolakoj kategoriji koja je u vlasništvu Julie Budd.


View this post on Instagram

one of one

A post shared by Master Valerie Loureda (@valerieloureda) on



Linker
03. svibanj 2024 00:16