Ostalo

(FOTO) Wanderlei ponovno stradao u prometu, pogledajte kako izgleda lice MMA legende: 'Mogao sam poginuti'

Wanderlei Silva
 screenshot/YouTube
Legendarni brazilski MMA borac, Wanderlei Silva, ozlijeđen je u prometnoj nezgodi, nakon što je njega naletio automobil dok se nalazio na biciklu.

Wanderlei Silva se tijekom četvrtka, kako se može vidjeti po njegovim InstaStory objavama, nalazio na prosvjedima u Brazilu, na koje se uputio biciklom. Ipak, pri povratku kući doživio je nezgodu nakon sudara s automobilom. Sve je rezultiralo ozljedama lica i ruku te mu je desna noga imobilizirana, no legendarni borac kaže da je moglo biti i puno gore.

"Mogao sam poginuti da nisam nosio kacigu. Ljudi u prometu bi trebali biti oprezniji. Nije lako voziti se biciklom po Curitibi", prenio je izjavu Silve MMA Fighting, uz objavu fotografije njegovog lica, koje je doživjelo itekako vidljive ozljede. Do fotografije iz drugog kuta došao je i brazilski AG Fight.

"Zbog svega ovoga sam promislio o svom životu i u kratkom roku sam dodatno odrastao. Treba živjeti na najbolji mogući način jer brzo može biti sve gotovo. Ako vozite bicikl, koristite kacigu jer nikad ne znate kad će vam zatrebati", dodao je.

Vozač koji je udario Silvu odmah mu je izašao pomoći te ga je odvezao u bolnicu, gdje su sanirali njegove ozljede i pustili ga na kućnu njegu, nakon čega se Silva obratio fanovima putem svog Instagram profila. Ovo inače nije prva prometna nezgoda koju je Silva doživio na biciklu, budući da je već 2016. iz jedne izašao s lakšim tjelesnim ozljedama.

Legendarni 43-godišnjak posljednji je put nastupio 2018. godine, kad je u Bellatorovom kavezu poražen od Quintona Jacksona. U posljednje vrijeme špekulira se o njegovom povratku u ringu BKFC promocije.

screenshot/Instagram

Linker
19. travanj 2024 09:23