Ostalo

Francis Ngannou se ipak vraća u MMA! Otkrio da je blizu potpisa sa dvije velike organizacije

Francis Ngannou 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Prvi korak će mu svakako biti boks, a nakon toga će donijeti odluku s kojom organizacijom će nastaviti raditi

Nedugo nakon napuštanja UFC-a, Francis Ngannou je rekao kako ga do kraja karijere zanima isključivo boks. Nadao se tada meču protiv Tysona Furyja, ali od toga u ovom trenutku nema ništa jer će se Fury boriti s Usykom za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji. Nakon toga mu se ponudio Wilder, ali za sad ništa nije službeno.

Osim toga, Dana White je nedavno zatvorio sva vrata Francisu te je rekao kako se on više nikada neće boriti u UFC-u, što ni ne čudi kada se u obzir uzme način na koji su se rastali. Sinoć je Francis gostovao u ‘‘The MMA Houru‘‘ gdje je otkrio da se ipak vraća u MMA te da pregovara sa dvije velike organizacije:

‘‘Donio sam odluku. Bez da išta potpisujem, znam koji će moj sljedeći korak biti. Znam da se prvo želim boriti u boksu, a onda se vraćam u MMA. Potpisat ću s jednom MMA promocijom. Nisam još donio odluku, ali sam vrlo blizu. PFL i ONE, vrlo smo blizu. Vidjet ćemo‘‘, rekao je Francis.

‘‘Radit ću ono što najbolje radim, a ono što je zanimljivo oko toga jest da je očito veliki novac u tome. Osim toga, ti ugovori su više koncipirani kao partnerstva, što je za mene odlično. Osjećam se poštovano i cijenjeno. Drugačije je. Osjećam se drugačije. Puno njih mi prilazi, ali ne možemo sve napraviti odjednom. Bio sam iznenađen, oko ničega se nisam morao mučiti‘‘, dodao je.

S obzirom da je u MMA-u ipak veliko ime, bilo bi čudno da ga većina organizacija ne želi dovesti u svoje redove. Za koga će se na kraju Ngannou odlučiti, trebalo bi se znati vrlo brzo.

Linker
30. travanj 2024 11:58