Ostalo

Gegard Mousasi konačno je slobodan borac! Nakon javnih kritika i prijetnji tužbom, Bellator mu je raskinuo ugovor

Gegard Mousasi

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Vjerujemo da je Mousasi zadovoljan, ali pitanje je gdje će nastaviti karijeru

Puno je onih koji su hvalili spajanje PFL-a i Bellatora, a organizacije su nam za sada pružile solidne evente na nešto višoj razini od one na koju smo navikli od njih. Borci također djeluju zadovoljni i nema puno onih kojima je taj poslovni pothvat naštetio, no nažalost, to nije moguće reći za apsolutno sve borce.

Legendarni Gegard Mousasi u nekoliko je navrata kritizirao PFL i Bellator, prije svega zato što mu nisu uopće nudili borbe. Mousasi je pred mirovinom i čekanje mu sigurno ne odgovara, tako da je puno puta javno istupio protiv organizacije.

‘‘Da, osjećam se nepoštovano jer se ne žele javiti kad ih zovemo i razgovarati. Ovo više nije smiješno. Ovo je najgora organizacija do sada. Borio sam se za mnoge organizacije, ali ova je od svih najgora‘‘, rekao je Mousasi nedavno u ‘‘The MMA Houru‘‘.

Nakon toga je zaprijetio i tužbom, a iz Bellatora su sinoć izašli s objavom da je Mousasi oslobođen ugovora s njima:

‘‘Bellator je osobodio Gegarda Mousasija od njegovog ugovora. Želimo mu sve najbolje u njegovom sljedećem borilačkom poglavlju‘‘, kratko su napisali.

Vjerujemo da je Mousasi zadovoljan, ali pitanje je gdje će nastaviti karijeru. ONE će mu sigurno nešto ponuditi, iako ni tamo situacija nikako nije bajna. Tu su KSW, Oktagon, te naravno i UFC ukoliko i dalje ima ambicije za takav nivo borbe.

Da se i umirovi, Mousasi će uvijek ostati zapamćen kao jedan od najboljih, no nadamo se da će s nekom organizacijom ipak uspjeti postići dogovor. Uskoro bismo trebali saznati hoće li to biti slučaj.

Linker
31. svibanj 2024 21:38