Ostalo

Hip-hop zvijezda uložila 250.000 dolara na Diazovu pobjedu protiv Paula: ‘Ne mogu se kladiti protiv brata!‘

Nate Diaz

 SAM HODDE Getty Images Via Afp
Ako listić prođe, Drake će u džep staviti milijun dolara, odnosno 750.000 čistog dobitka

Kad se govori o glazbenim zvijezdama i velikim sportskim okladama na um će vam, vrlo vjerojatno, pasti jedno ime - ono Drakeovo. Kanadski reper, rođen kao Aubrey Graham, posljednjih je godina postao sinonim za visoke oklade na sportskim događajima, uključujući i one iz svijeta borilačkog sporta. S obzirom na to da njegovi listići, na koje ulaže stotine tisuća dolara, a ponekad i milijun (finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru), nerijetko završavaju kao gubitni, oko Drakea se razvila i svojevrsna fama o "prokletstvu" kojeg potencijalno donosi sportašima i momčadima na koje se kladi. To ga, međutim, nije demotiviralo da nastavi ići "jako" i da "trpa" novac na nove tikete budući da je svoju posljednju okladu tempirao za ovaj vikend.

Drake se, naime, odlučio kladiti na predstojeći boksački meč između Natea Diaza i Jakea Paula, a putem Instagram "storyja" javnosti je obznanio kako je "tipovao" na Diaza, te na pobjedu bivšeg UFC-ovog borca uložio vrtoglavih 250.00 dolara. Prema onome što se vidi na predmetnom "storyju" Drake će, u slučaju Diazove pobjede, u džep pospremiti milijun dolara, odnosno 750.000 dolara čistog dobitka.

"Jake je pas, ali nikad se ne mogu kladiti protiv brata Diaza. Jednostavno sam tako odgojen", napisao je Drake u objavi na Instagramu".

Prethodno je, prije meča između Jakea Paula i Tommyja Furyja, uložio 400.000 dolara da će Paul pobijediti nokautom, a s obzirom na to da je Fury slavio podijeljenom sudačkom odlukom, taj je novac, kao i mnogo puta ranije, otišao u vjetar. Sada je odlučio odigrati "kontru", a do jutra ćemo saznati je li mu se to isplatilo ili je ponovno promašio.

Linker
27. travanj 2024 01:38