K1 i Boks

Claressa Shields tvrdi da bi pobijedila Jakea Paula: ‘Vještine su mu prosječne‘; pogledajte ostale reakcije na Twitteru

Aug 5, 2023; Dallas, Texas, USA; Jake Paul reacts after the win against Nate Diaz in a boxing match at American Airlines Center.,Image: 794673191, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Izgleda da drugi kolege borci nisu oduševljeni Paulovim nastupom protiv Diaza

Jutros rano prema našem vremenu su se u ringu sastali Jake Paul i Nate Diaz, a slavio je Paul jednoglasnom odlukom sudaca. U petoj rundi je čak i bacio Diaza u nokdaun te ga je skoro završio, no Diaz je poznat po svojoj izdržljivosti što je u ovom meču i došlo do izražaja.

Vratio se Paul tako na pobjedničke staze nakon prvog profesionalnog poraza kojeg mu je nanio Tommy Fury u drugom mjesecu ove godine, a ova pobjeda mu je bila krucijalna za nastavak karijere jer bi ga poraz od Diaza lansirao daleko od relevantnog.

Nakon meča borci su se još u ringu dogovorili da će biti i revanš, ali ne u boksu. Revanš bi se trebao odviti u MMA-u, a deset milijuna dolara je ulog. Kako god, izgleda da dosta kolega boraca nije oduševljeno Paulovim nastupom protiv Diaza:

Claressa Shields:

‘‘Da, ostaje činjenica da bih dobila Jakea Paula također. Vještine koje je pokazao su prosječne.‘‘

Conor McGregor:

‘‘Je**š ovo, dušo, što ima?‘‘

Ben Askren:

‘‘Je li ga Diaz počeo umarati?‘‘

BJ Penn:

‘‘Jake Paul je srušio Diaza u petoj rundi!‘‘

Linker
27. travanj 2024 00:36