Ostalo

Ipak ništa od bivše UFC-ove izazivačice, Cyborg već saznala ime iduće suparnice!?

 Screenshot (YouTube)
Cris Cyborg uspješno je debitirala u Bellatoru i odmah u prvoj borbi za svoju novu promociju postala prvakinja u perolakoj kategoriji. Nedugo nakon što je brazilska borkinja svladala Juliju Budd, već se počelo nagađati o njenoj prvoj izazivačici.

Suprotno željama i prognozama fanova, bivša UFC-ova izazivačica Cat Zingano čini se nije vodeća u toj utrci. Naime, nekoliko borilačkih medija, uključujući i BJPenn.com, javlja da je prva favoritkinja za iduću suparnicu Cris Cyborg manje poznata Arlene Blencowe.

Tu je informaciju navodno potvrdio i sam predsjednik Bellatora Scott Coker i to uz riječi da Arlene "neprestano zove 'matchmakera' kako bi ugovorila ovaj dvoboj".

Blencowe je 36-godišnja Australka iza koje je 20 profesionalnih nastupa tijekom kojih je upisala 13 pobjeda i sedam poraza. Većinu svojih trijumfa borkinja nadimka 'Angerfist' ostvarila je nokautom ili tehničkim nokautom (7), slijedi zatim pet pobjeda sudačkim odlukama te jedna 'submissionom'. Što se tiče njenih poraza, niti jednom nije zaustavljena udarcima, ali zato je četiri puta 'submissionom' te je tri puta poražena nakon pregleda sudačkih kartica.

Blencowe je prvi puta u Bellatorov kavez zakoračila 2015. te je u svom debiju u prvoj rundi zaustavila Adriennu Jenkins. Neko je vrijeme potom bilježila mješovite rezultate da bi se sada našla na nizu od tri pobjede. U svojih posljednjih devet nastupa poražena je samo dva puta i to oba puta od Julije Budd. Bili su to jako neizvjesni mečevi. U prvom je Budd slavila većinskom, a u drugom podijeljenom odlukom sudaca.

Linker
19. travanj 2024 03:30