Ostalo

‘Ja sam taj koji mu je dao kredibilitet. Bez mene bi bio nitko i ništa, a znamo da je moj fan‘

Jake Paul i Tyron Woodley

 YAROSLAV SABITOV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Yaroslav Sabitov/shutterstock Editorial/profimedia
Vjeruje da bez njegove uloge, danas ne bismo gledali Paula koji je ovako ‘visoko‘

Tyron Woodley je "The Chosen One" s razlogom. Kada je objavljeno da bi bivši UFC prvak u velter kategoriji trebao boksati protiv Jakea Paula u kolovozu 2021. godine, bilo je to poprilično iznenađenje u svijetu borilačkih sportova.

Paul je krenuo u svoj četvrti profesionalni meč nakon što je nokautirao Bena Askrena. U međuvremenu, Woodley je nedavno napustio UFC nakon niza od četiri poraza.

Na kraju je Paul pobijedio Woodleyja dva puta uzastopno, prvi put podijeljenom odlukom sudaca, a nakon toga nokautom u šestoj rundi. Paul (27) se od tada borio četiri puta i triput pobijedio, ali Woodley naposljetku vjeruje da bi bez njegove uloge u karijeri popularnog influencera još uvijek bilo puno onih koji sumnjaju u njega.

"Jake me poštovao i bio moj fan u MMA-u, zar ne? Razumio je da sam ja taj koji je Jakeu Paulu dao kredibilitet. Nemoj se zavaravati. Ni Nate Robinson, ni Anderson Silva, ni Nate Diaz, ni Tommy Fury. Nitko od tih tipova nije. Ja sam taj koji je imao veliku press konferenciju s njim", započeo je pa nastavio:

"Brojke su bile na vrhuncu kad se borio sa mnom, a kada pogledate mečeve, ja sam taj koji ga je stvarno mogao povrijediti. Ja sam jedini koji ga je stvarno povrijedio u borbama, zar ne? To što me pobijedio i vratio se i nokautirao nakon što smo imali tijesnu borbu, za koju je većina ljudi mislila da sam ja pobijedio, to mu je dalo kredibilitet. ‘U redu, pretpostavljamo da je sada pravi borac‘. Bez mene ništa", kazao je na podcastu Mighty kod Demetriousa Johnsona.

Linker
26. travanj 2024 13:40