Ostalo

‘Jake Paul bi pobijedio Seana Stricklanda u boksačkom meču. MMA je druga priča, tamo bi ga rastrgali‘

Sean Strickland

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Mendez je izrazio povjerenje u boksačke vještine Jakea Paula

Nekoć samo YouTube zvijezda, a sada i profesionalni boksač Jake Paul izaziva valove na boksačkoj sceni influencera, suočavajući se sa svojim protivnicima s nevjerojatnim uspjehom.

Paul je zabilježio pobjede protiv poznatih bivših UFC-ovih boraca kao što su Tyron Woodley, Nate Diaz i Anderson Silva te je uspostavio impresivan omjer pobjeda i poraza u boksačkom ringu s osam pobjeda i samo jednim porazom.

Počele su se povlačiti paralele o tome da se Sean Strickland suoči s Paulom, a poznati trener Javier Mendez vjeruje u Paulove sposobnosti. U intervjuu za DAZN, Mendez je izjavio da iako bi Strickland dominirao Paulom u MMA okruženju, ishod bi bio drugačiji u boksačkom meču. Mendez je izrazio povjerenje u boksačke vještine Jakea Paula, istaknuvši da je on tom sportu posvetio više od četiri godine.

"Jake Paul bi pobijedio Seana Stricklanda u boksačkom meču. On je ‘real deal‘, favorit je protiv njega".

S druge strane, Mendez je bio uporan u tome da će u MMA-u Strickland nadmašiti Paula.

"Iako je Sean Strickland pravi MMA prvak, on nije boksač. On je MMA borac, pa bih dao prednost Jakeu Paulu u odnosu na Stricklanda u boksu jer je to Jakeov zanat. Unutar kaveza, Strickland bi pobijedio uvjerljivo. rastrgao bi ga", zaključio je.

Linker
01. svibanj 2024 06:35