Ostalo

Jake Paul i Sean O‘Malley pokrenuli novi brend i poručili Dvalishviliju: ‘Operi se malo s ovim‘

Paul i Sean

 Jake Paul X
Očito je da su Paul i O‘Malley napuhivali svoj ‘sukob‘ kako bi prezentirali njihovu novu poslovnu suradnju

"Suga" Sean O’Malley i Jake "The Problem Child" Paul udružuju snage u novom poslovnom pothvatu

UFC prvak u bantam kategoriji, Sean O’Malley, udružio je snage s Jakeom Paulom u unosnom novom partnerstvu.

Na početku ovog tjedna, Jake Paul i Sean O’Malley razgovarali su o mogućoj međusobnoj MMA borbi, no to je završilo potvrdom njihovog novog poslovnog partnerstva. Tijekom vikenda, O’Malley je potvrdio da će postati poslovni partner poznatoj zvijezdi društvenih mreža koja je postala boksač, te da je zapravo suvlasnik najnovijeg Paulovog poslovnog plana.

Tvrtka se zove "W" i planira proizvoditi niz muških proizvoda za osobnu njegu isključivo za Walmart, uključujući gel za tuširanje, sprej za tijelo i antiperspirant dezodorans. Proizvodi poput gela za kosu i 2-u-1 šampona i regeneratora trebali bi biti lansirani do kolovoza 2024.

O’Malley je na Instagramu objavio partnerstvo, postavivši sliku sebe u kadi prepunoj proizvoda marke W uz sljedeći opis: "Suvlasnik W-a. Kupam se u svoj njegovoj slavi, mirišem kao 1000 ruža dok vodim ljubav."

"Ovi proizvodi su napravljeni za šampione i ljude koji žive život punim plućima poput mene. Obogaćeni su vitaminima kako bi pomogli 60-70% mladih muškaraca koji imaju manjak vitamina D i magnezija, a izbacili smo sve čudne sastojke koje naši konkurenti koriste."

"Jake i ja zajedno ćemo spasiti one koji loše mirišu. Idite do svog lokalnog Walmarta sada i nabavite ovo s**nje, bebice," napisao je kralj bantam kategorije, ne zaboravivši ubaciti šalu na račun svog očekivanog sljedećeg protivnika Meraba Dvalishvilija: "P.S. Merab, treba ti ovo, smrdljivče."

Govoreći o svojoj očekivanoj sljedećoj borbi protiv Dvalishvilija, O’Malley je nedavno nagovijestio da će datum i lokacija te borbe za naslov u bantam kategoriji biti objavljeni u narednih nekoliko tjedana od strane UFC-a.

Vraćajući se na O’Malleyjevo poslovno partnerstvo s Paulom, "The Problem Child" također je objavio čestitku na svojoj stranici, poželjevši O’Malleyju dobrodošlicu u W Team. "Za one koji stalno pitaju hoćemo li se boriti. Odgovor je da. Borimo se protiv neugodnih mirisa i znojnih pazuha... Legenda. Neporaženi UFC prvak kao naš prvi najavljeni suvlasnik W-a".

"Sean je definicija hodajućeg uspjeha. Izgradili smo tim W osvetnika ispunjen najboljim sportašima, umjetnicima i influencerima."

Linker
22. lipanj 2024 12:17