Ostalo

Jake Paul najavio: ‘Noćas idem po nokaut godine, pripremam um da prebijem svog idola‘

Jake Paul 

 Chris Coduto/Getty images/Profimedia
Samo nas nekoliko sati djeli od početka eventa, ali i same borbe

Počeli smo sitno odbrojavati do meča Jakea Paula i legendarnog Andersona Silve, na kojem će popularna YouTube zvijezda nastojati održati svoj za sada neokaljani omjer. Pobijedio je Jake do sada pet puta, uključujući u to pobjede nad Benom Askrenom i Tyronom Woodleyjem, a ukoliko dođe i do pobjede nad Silvom, bit će to prava bomba u svijetu borilačkog sporta.

Jake je već nekoliko puta istaknuo koliko poštuje ‘‘Spidera‘‘ te ga je u nekoliko navrata nazvao i svojim idolom, a sad pred sam meč je odlučio cijelu situaciju malo zakuhati te je rekao da ide po nokaut godine:

‘‘Pokušavam po drugi puta doći do nokauta godine. Tako se to radi. Luda stvar je što možda tu negdje ima klinaca koji će se jednog dana boriti protiv mene. To je moć snova, a nikad ne znate što će se dogoditi. Borim se sa svojim idolom, on je ‘GOAT‘ svih borilačkih sportova. Jedan je od najboljih udarača ikad, ali sada postavljam svoj um da ga moram prebiti‘‘, rekao je Jake.

Paul je sa Silvom imao sreće za razliku od posljednja dva protivnika. Propale su mu ove godine borbe sa Tommyjem Furyjem i Hasimom Rahmanom Jr., a i Silva je u jednom intervjuu rekao da je nedavno dvaput nokautiran tako da vjerujemo da se Paul opet tresao.

No, jučer su zadovoljili službenu kilažu te je sve spremno za noćas, a Jake i Anderson se u ringu očekuju oko 5:00 ujutro prema našem vremenu.

Linker
14. travanj 2024 07:41