Ostalo

Javila se i bivša supruga poznatog MMA trenera: ‘Dvaput me nokautirao, a kćer je plakala i pokušavala me probuditi‘

Ciryl Gane i Fernand Lopez

 Cnews
Netko u cijeloj priči laže, jer Lopez tvrdi da takvog nasilja nije bilo, dok mu bivša partnerica tvrdi da ju je toliko tukao da ju je dvaput i nokautirao

Cedric Doumbe pokrenuo je pravu lavinu nakon pobjede u debiju za PFL u Parizu prošle subote. Odmah nakon je opleo po Fernandu Lopezu, poznatom MMA treneru i čelnom čovjeku ‘‘MMA Factory‘‘ dvorane, a opružio ga je za obiteljsko nasilje zbog čega je i sam Doumbe napustio dvoranu.

Lopez je inače bivši trener Francisa Ngannoua, a sadašnji trener boraca poput Ciryla Ganea i Nassourdinea Imavova, a izgleda kao da se nasilje nad bivšom suprugom gura pod tepih. Sinoć je njegova bivša supruga istupila javno i otkrila nove jezive detalje iz ovog slučaja:

‘‘Da budem jasna, ne želim svoj privatni život puštati u javnost. Odbijam biti predstavljena kao nasilna žena, jedina žrtva sam ovdje ja i moja kćer koja je svemu ovome svjedočila. Le Parisien se oslanja na informacije koje su pogrešne i koje nisu provjerili, što smatram nepoštovanjem. Nisu tražili nikakav dokaz prije objave članka‘‘, rekla je.

‘‘Ja sam jedna od onih ljudi koji se ‘smrznu‘ u opasnim situacijama. Imala sam nula reakcija na njegove udarce, a mi smo svi borci što nam je najprimitivniji instinkt. Kada bih izgubila svijest, a to se dogodilo dvaput, moja kćer je plakala i pokušavala me probuditi. Ne mogu više podnijeti ove napade na mene i moju kćer‘‘, dodala je.

Netko u cijeloj priči laže, jer Lopez tvrdi da takvog nasilja nije bilo, dok mu bivša partnerica tvrdi da ju je toliko tukao da ju je dvaput i nokautirao. Na policiji i ostalim nadležnim tijelima je da otkriju što se tu točno događalo, te da onda i postupe prema zakonu.

Linker
24. travanj 2024 05:49