Ostalo

Je li ovo sljedeći protivnik Roberta Soldića? Društvenim mrežama kruže neslužbene informacije, evo o kome se navodno radi

Maurice Abevi

 Instagram (maurice Abevi)
Napominjemo da ovo nisu službene informacije i da ONE još uvijek nije objavio protivnika i lokaciju za Soldićev sljedeći nastup, iako navedena stranica često pogodi upravo ovakve stvari.

Jučer smo prenijeli vijest kako je Roberto Soldić objavio Instagram ‘‘story‘‘ u kojemu se može vidjeti da je njegov novi nastup unutar ONE Championshipa na vidiku, a odmah u sljedećem ‘‘storyju‘‘ objavio je i kako mu je čelni čovjek ONE-a, Chatri Sitiyodtong, naveo i lokaciju tog meča.

Podsjećamo, od Soldićevog posljednjeg nastupa prošlo je čak 16 mjeseci što je po mnogima šteta, odnosno, žaleza tako dugom pauzom u ‘‘primeu‘‘ njegove karijere. Kako god, izgleda da je čekanju došao kraj i da bi Soldića ponovno mogli gledati u kavezu, a sve su snažnije indikacije da će se to i dogoditi.

Iako protivnik službeno nije potvrđen, Instagram stranica koja često ima ispravne informacije, sinoć je objavila Soldićevog mogućeg protivnika. Radi se o Švicarcu Mauriceu Abeviju, borcu koji u svojoj profesionalnoj karijeri ima omjer od osam pobjeda, a izgubio je samo jednom. Abevi je u ONE-u od četvrtog mjeseca prošle godine, a do sada je upisao tri nastupa.

Abevi je poražen u svom debiju, a zatim je u promociji zaredao dvije pobjede. Jedna od tih pobjeda došla je odlukom sudaca, a druga prekidom u prvoj rundi. Nedavno se Abevi trebao boriti protiv Samata Mamedova, no ta borba je otkazana.

Napominjemo da ovo nisu službene informacije i da ONE još uvijek nije objavio protivnika i lokaciju za Soldićev sljedeći nastup, iako navedena stranica često pogodi upravo ovakve stvari. Nama preostaje pričekati da vidimo je li Abevi sljedeći Robertov protivnik, ali i da vidimo koja je lokacija ovog meča. Kako za sada stvari stoje, sve bismo to trebali saznati uskoro.

Linker
13. rujan 2024 12:19