Ostalo

Jorge Masvidal uvjeren u svoje vještine: ‘Slomio bih i Paula i Diaza, nemaju što raditi sa mnom u ringu!‘

Mar 6, 2023; Miami, Florida, USA; American MMA fighter Jorge Masvidal attends the game between the Miami Heat and the Atlanta Hawks at Miami-Dade Arena.,Image: 760856332, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Sports/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia
Otkrio je i da još uvijek treba dopuštenje UFC-a za bilo kakvu borbu van organizacije

Jorge Masvidal misli da bi uništio Jakea Paula ili Natea Diaza ako se ikad sretnu u ringu. U travnju se Jorge Masvidal povukao iz MMA-a nakon poraza jednoglasnom odlukom sudaca od Gilberta Burnsa na UFC-u 287. Od tada, provodi svoje vrijeme razvijajući svoju promociju borbi, Gamebred Fighting, ali bivši izazivač za pojas velter kategorije priznaje da ga privlačnost borbe još uvijek zove.

“Nedostaje mi, ali u isto vrijeme, čovječe, ne znam. Znate što bih želio isprobati? Malo dobrog starog boksa."

U posljednjih nekoliko godina, mnogi MMA borci visokog profila su se preselili u boks, ponajviše kada je Diaz napustio UFC da bi boksao protiv Jakea Paula ovog ljeta. Sam Masvidal je bio nazočan te večeri i nije bio impresioniran nastupima dvojice boraca.

"Išao sam tamo uživo. Shvaćam, skup vještina, oni neće biti boksači, neće se kretati kao boksači jer nisu to po zanatu, niti jedan od njih, ali zli tipovi će ozlijediti jedan drugoga, a ovo je moglo biti zlobnije. Slomio bi ih obojicu. Loše", nezadovoljan je bio "Gamebred" izvedbom.

Iako je u MMA mirovini, Masvidal je još uvijek pod ugovorom s UFC-om i stoga bi mu bilo potrebno dopuštenje da nastavi s boksačkim interesima koje ima. Kao takav, kaže da je malo vjerojatno da će se takve borbe dogoditi, ali je nedvosmislen u pogledu ishoda ako do njih dođe.

"Volim se boriti... jednostavno volim borilački sport. To je nešto što tako dobro razumijem. A natjecati se? Bio bih otvoren uz dopuštenje UFC-a. Kad bi rekli: ‘Da, zašto ne bi malo boksao jer si uvijek bio dobar na nogama.‘ I dobijem dozvolu? Da, otišao bih nekome razbiti facu", zaključio je.

Linker
02. svibanj 2024 11:39