Ostalo

Junior dos Santos se oglasio nakon nesretnog poraza: ‘Dugo se nisam osjećao tako sretno tijekom meča‘

Junior dos Santos

 Screenshot (youtube, Eagle Fc)
Bivši prvak UFC-ove teške kategorije uživao je u svome nastupu sve do nesretne ozljede

Peti poraz u nizu pretrpio je Junior dos Santos proteklog tjedna, nastupajući pod okriljem Eagle FC organizacije. Brazilac je nakon četiri uzastopna poraza u UFC-u, sreću potražio u promociji Khabiba Nurmagomedova, ali zasad ju nije u potpunosti pronašao.

Yorgan De Castro trebao je poslužiti kao nešto lakši protivnik kojeg bi JDS pobijedio i povratio svoje samopouzdanje. Dobro je Brazilac izgledao kroz prve dvije runde, ali ozljeda ramena u trećoj rundi koštala ga je pobjede.

Khabib Nurmagomedov istaknuo je kako je JDS izgledao sjajno do tog trenutka, ali Brazilac jednostavno nema niti sreće u posljednje vrijeme. Spominjalo se kako će Khabib u dogovoru sa Scottom Cokerom pokušati upariti Fedora Emelianenka i Juniora dos Santosa, u slučaju da Brazilac pobijedi De Castra. Sve to sada je pod znakom upitnika, iako je Khabib i dalje zainteresiran za organizaciju tog meča.

Što se JDS-a tiče, bivšeg UFC-ovog prvaka teške kategorije prije svega čeka oporavak od ozljede koju je zadobio u meču protiv De Castra. ''Cigano'' se putem Instagrama obratio svojim fanovima.

''Moje rame vraćeno je na svoje mjesto. Trenutno, iz ovog položaja, ne osjećam nikakvu bol. Već sam razgovarao s doktorom, napravit ćemo određene pretrage i onda odlučiti kojim ćemo procedurama raditi na što bržem oporavku. Ali prije nego otiđem u krevet, htio bih vam kako reći kako sam se osjećao tako sretno. Jako dobro sam se osjećao tijekom borbe, stvarno dugo, dugo vremena nisam imao takav osjećaj. Mogao sam odraditi sve za što sam se pripremao. Težak rad iz dvorane, uspijevao sam pretočiti u svoj nastup unutar kaveza, a stvari su išle jako dobro sve do ozljede.'', rekao je JDS.

38-godišnji dos Santos očito nije izgubio motivaciju i ovo nije njegov kraj. Brazilac definitivno nije niti blizu svojih najboljih dana, ali u promocijama poput Eaglea definitivno može još puno toga pružiti. Uzmemo li u obzir njegovu reputaciju i stil kojim se bori, sve to ga čini još uvijek zanimljivim borcem za brojne MMA zaljubljenike.

Linker
27. travanj 2024 01:23