Ostalo

Kaotične scene na Brave 57 priredbi: Borac osvojio pojas, a zatim se potukao s protivničkim trenerom

Mohammad Fakhreddine

 Screenshot (youtube, Okko Mma)
Mohammad Fakhreddine isprovocirao je protivničkog trenera pokazivanjem srednjeg prsta

Jučer je u Bahreinu održana Brave CF 57 priredba. U glavnoj borbi večeri, bivši UFC-ov borac Brad Katona došao je do pojasa u bantam kategoriji. Kanađanin je savladao je domaćeg borca Hamzu Koohejija podijeljenom sudačkom odlukom.

Sunaslovna borba večeri također je ponudila borbu za pojas, no u poluteškoj kategoriji. Mohammad Fakhreddine iz Libanona i Mohamed Said Maalem iz Alžira borili su se za upražnjeno mjesto na prijestolju, a slavio Fakhreddine je nokautirao Maalema. Libanonac je nakon toga otišao do kuta protivničkog borca te im je pokazao srednji prst dok je slavio svoju pobjedu. Jedan od Maalemovih trenera bijesno je reagirao, uskočio je u kavez i započeo je sukob.

Sudac Aaron Wallace srećom brzo je reagirao te je uz pomoć još nekoliko osoba uspio spriječiti da situacija ne otiđe u totalnu eskalaciju. Fakhreddine je nakon prvog razdvajanja postao poprilično agresivan te je prilikom novog naleta uputio nekoliko udaraca. Ipak, s obzirom na nastalu gužvu, teško je procijeniti je li čisto pogodio nekog od aktera. Snimku završne sekvence borbe, kao i cjelokupnog incidenta, možete pogledati OVDJE.

Inače, tenzije između Fakhreddinea i Maalema datiraju još od njihovog prvog meča koji se dogodio u osmom mjesecu prošle godine. Maalem je slavio nokautom u prvoj rundi, ali uputio je nekoliko udaraca u stražnji dio Fakhreddineove glave. Rezultat borbe nakon žalbe Fakhreddinea preinačen je u ''no contest''.

S obzirom na atraktivnost meča koji su pružili te na dodatno pojačavanje tenzija nakon meča, izgledno je kako će BRAVE promocija ponovno upariti ova dva borca.

Linker
26. travanj 2024 05:55