Ostalo

Kladionice već izbacile ponudu za borbu Romera i Rumblea Johnsona

Istog dana kad je pristigao u Bellator, mnogi su se složili oko savršenog protivnika za Yoela Romera

Neočekivana dva pojačanja u razmaku od samo nekoliko dana dobio je Bellator. Prvo je ugovor s UFC-om, da bi im pristupio, raskinuo Anthony Johnson, a onda je Bellator promijenio stav i po pitanju Yoela Romera. Iako prvobitno nisu bili zainteresirani za 43-godišnjeg Kubanca, na kraju je i ovaj trostruki bivši UFC izazivač dobio svoje mjesto u drugoj najvećoj svjetskoj MMA promociji.

Kako je odmah otkriveno da će Romero nastupati u poluteškoj kategoriji, što je potvrđeno i za Johnsona, mediji i fanovi su se složili da Bellator ima mogućnost organiziranja spektakularne borbe. Bio bi to okršaj dvojice boraca koje se uvrštava među najjače udarače u cijelom sportu, a mnogi smatraju kako je Bellator upravo zbog te borbe promijenio svoj stav po pitanju Romera.

Nije dugo trebalo da se ta borba nađe i u ponudi kladionica. A prema njima je Romero favorit. Tečaj postavljen na njegove pobjede u -175, odnosno 1.57, dok bi pobjeda "Rumblea" mogla donijeti dobru zaradu onome tko se usudi uplatiti. Na njegovu pobjedu meča je +150, odnosno 2.50 kako bi bilo postavljeno u nama dostupnim kladionicama.

Razlozi zašto je Romero favorit vjerojatno se mogu pronaći u tome što je bio aktivniji i cijelo vrijeme u treningu, dok se Johnson nije borio od sredine 2017. godine, kad se umirovio nakon što je po drugi put u karijeri poražen od Daniela Cormiera. Hoće li Bellator organizirati ovu borbu? Bili bi ludi da ne pokušaju.

Linker
19. travanj 2024 00:32