Ostalo

(FOTO) ‘Konačno sam otpušten iz bolnice, pao sam na 97 kg...‘; Ishii otkrio sve detalje o svom teškom stanju

Satoshi Ishii

 Instagram (satoshi Ishii)
Iskusni MMA borac i zlatni judaš s OI u Pekingu (2008. godine), našao se u iznenadnoj i vrlo teškoj situaciji

Satoshi Ishii zabrinuo je brojne fanove objavom koju je prije nekoliko dana postavio na svojim društvenim mrežama. Hrvatsko-japanski borac objavio je fotografiju koja ga prikazuje kako leži na bolničkom krevetu, a u opisu fotografije Ishii je napisao.

"Borim se s neočekivanom bolešti. Imao sam hitne operacije tri puta u posljednja dva tjedna. Najgore je prošlo i polako nadolazim. Jako brzo vratit ću se svojim ciljevima. Hvala liječnicima koji su mi spasili život i hvala svima koji mi pružaju bezrezervnu podršku."

Mnoge osobe iz svijeta MMA-a, ali i iz ostalih krugova uputili su Ishiiju riječi podrške. Satoshi je povremeno obavještavao javnost o svom stanju, navodio je kako mu je gornji dio tijela "paraliziran", a mučio se s podizanjem bučice koja teži dva kilograma.

No, danas su došle i nešto bolje vijesti s Ishiijeve strane. Satoshi se nešto duljom objavom na Instagramu obratio svojim pratiteljima i progovorio je nešto više o svom trenutnom stanju i onome što ga je dovelo do bolničkog kreveta.

"Napokon sam otpušten iz bolnice. Prije nekoliko tjedana dobio sam infekciju vratnog diska i vratne kralježnice, a ta infekcija prerasla je u sepsu. Moja posljednja operacija dogodila se 5. kolovoza (osmi mjesec), a sve do jučer uzimao sam antibiotik putem infuzije. Moja kilaža spustila se na 97 kg, a gornji dio tijela mi je paraliziran. Moram nastaviti dolaziti u bolnicu kako bi odradio rehabilitaciju, provjeravao krv, radio magnetsku rezonancu i tako dalje. Hvala puno Aichi Sebone bolnici na spašavanju mog života. Oni su oformili tim koji se pobrinuo za mene. Hvala svima na slanju jako puno lijepih riječi. Uistinu cijenim sve to i pokušavam odgovoriti što je više moguće. Vaše poruke čine me snažnijim i bude mi želju da se ponovno borim.", poručio je Ishii.

Na fotografijama koje je objavio vidljivo je koliko je Ishii iscrpljen i oslabljen antibioticima i zarazom s kojom se borio. Satoshijeva kilaža uglavnom iznosi oko 110 kilograma, a sada je u jako kratkom roku izgubio gotovo 15 kilograma.

Vjerujemo ipak kako će se Satoshi u potpunosti oporaviti i nadoknaditi sve što je izgubio. Velik je to borac, kako unutar borilišta, tako i u svakodnevnom životu.

Linker
16. rujan 2024 07:46