Regija

‘Moj cijeli gornji dio tijela je paraliziran, ne mogu podići ni dva kilograma‘

Satoshi Ishii

 Tapology.com
Satoshi Ishii, legenda borilačkog sporta, podijelio je nove informacije vezane za njegovo zdravstveno stanje

Ranije ovaj tjedan smo pisali o iznenadnoj i neočekivanoj bolesti koja je zahvatila velikana borilačkog sporta, Satoshija Ishiija. Ishii je na svojem Instagram profilu podijelio kako je hospitaliziran, kako se radi teškom zdravstvenom stanju i da je bio podvrgnut trima hitnim operacijama u svega dva tjedna.

Japanac s hrvatskom putovnicom je, kakvim ga i znamo, pun pozitivne energije, čak i u ovako teškoj situaciji. Osim što se svima zahvalio na podršci, u ponedjeljak (12. kolovoza 2024.) je na spomenutoj društvenoj mreži napisao: ‘‘Polako se oporavljam. Vraćam se ostvarivanju svojih ciljeva čim prije.‘‘

Ranije danas (četvrtak, 15. kolovoza) je podijelio nove informacije vezane za njegov oporavak i zdravstveno stanje. Čini se da je stanje i dalje vrlo teško, zlatni judo olimpijac je na svojoj Instagram priči napisao:

‘‘Započeo sam rehabilitaciju gornjeg dijela tijela.. Moj cijeli gornji dio tijela je paraliziran, čak ni ja ne mogu podići dva kilograma‘‘

image

Satoshi Ishii

Screenshot/Satoshi Ishii Instagram

Veliki je borac Satoshi i sigurni smo da ima puno borbe u njemu. U ponedjeljak je rekao da je ‘‘ono najgore‘‘ prošlo, a činjenica da je započeo proces rehabilitacije i da više nije privezan za bolnički krevet svakako ulijeva nadu i olakšanje.

Iznimno cijenjen, voljen i prihvaćen u svojoj drugoj domovini, Hrvatskoj, ova legenda sporta ranije je ove godine najavila odlazak u mirovinu kako bi se nakon sportske karijere mogao baviti cvjećarstvom u Japanu, u Fukoki. Satoshi, toplo se nadamo da će ti se želje što prije ostvariti!

Drži se, legendo!

Linker
16. kolovoz 2024 08:37