Ostalo

KSW je ostao bez prvaka poluteške kategorije! Sprema li se turnir u poluteškoj kategoriji?

Ibragim Chuzhigaev

 Screenshot (youtube, Ksw)
Ibragim Chuzhigaev napustio je KSW nakon što mu je istekao ugovor s ponajboljom europskom MMA organizacijom

Zanimljive vijesti dolaze iz KSW-a, ponajbolje europske MMA organizacije. Tron u njihovoj poluteškoj kategoriji od danas je upražnjen i KSW je u potrazi za novim prvakom!

Ibragim Chuzhigaev odlučio je napustiti poljsku MMA organizaciju, a s obzirom da se radilo o prvaku poluteške kategorije, pojas sada čeka novog prvaka.

Chuzhigaev je još prije četiri dana putem Instagrama obavijestio fanove kako je njegov ugovor s KSW-om istekao.

‘‘Braćo, kao što mnogi od vas već znaju, moj ugovor s KSW-om istekao je prije mjesec dana. Zahvalan sam organizaciji i čelnicima Martinu Lewandowskom i Macieju Kawulskom. Hvala i starijem bratu Mamedu Khalidova na velikoj pomoći tijekom ovog putovanja. Hvala i mojim protivnicima na dobrom iskustvu, ovo su bili moji najbolji mečevi. Hvala svima, osim Narkunu. Njega ću ponovo udariti u facu.‘‘, između ostalog je poručio Chuzhigaev.

Ibragim je u svojoj objavi istaknuo kako ga uskoro čeka još ‘‘sjajnije putovanje‘‘, ali da postoji mogućnost da se možda dogovori i s KSW-om.

Čini se da nije došlo do dogovora, jer KSW je upravo potvrdio kako je Chuzhigaev napustio organizaciju te su mu zaželjeli sve najbolje u budućnosti. U nastavku svoje objave na društvenim mrežama, KSW je otkrio kako nas čeka nešto ‘‘uzbudljivo‘‘.

Priložena je i fotografija šestorice izazivača unutar njihove poluteške kategorije. Na fotografiji se našao i naš Ivan Erslan, a osim njega, tu su još Rafal Haratyk, Marcin Wojcik, Kleber Raimundo Silva, Bohdan Gnidko i Damian Piwowarczyk.

To su ujedno i šestorica najbolje rangiranih poluteškaša unutar KSW-a, a jedva čekamo vidjeti što nam KSW sprema u narednom periodu.

Inače, Ivan Erslan ponovo se zaputio na Floridu i osam tjedana provest će pripremajući se u glavnoj dvorani ATT-ja. Hrvatski poluteškaš podijelio je i KSW-ovu objavu na svom Instagram profilu, a pritom je poručio:

‘‘Ovo izgleda interesantno. Odradimo turnir.‘‘

image

Instagram story Ivana Erslana

Instagram (ivan Erslan)

Turnir u poluteškoj kategoriji zvuči kao sasvim dobra ideja, a ne sumnjamo da bi naš Ivan Erslan igrao jednu od glavnih uloga na tom turniru. Vrijeme je i za taj iskorak, odnosno, vrijeme je za taj KSW-ov pojas.

Linker
28. travanj 2024 16:55