Regija

(VIDEO) Ahmed Vila za par sati debitira u KSW-u: Prisjetimo se kako je u posljednjem nastupu završio protivnika u prvoj rundi

Vila vs. Thinghaugen

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Pod okriljem Oktagona, Vila je odradio tri meča te je tri puta i slavio, a nadamo se kako će ovo večeras biti početak njegove priče u KSW-u

Ponajbolji bosanskohercegovački borac, Ahmed Vila, danas debitira u jednoj od najboljih i najvećih europskih MMA promocija, poljskom KSW-u. Bio je to logičan korak za njega nakon što je izrazio nezadovoljstvo Oktagonom u kojemu se nadao da će napasti pojas, no želja mu se nije ostvarila.

KSW je nova destinacija za odličnog Vilu, a još svega nekoliko sati ostalo je do njegovog prvog nastupa. Lukasz Charzewski bit će njegov protivnik, a njemu će ovo isto biti debi za KSW. Charzewski nikako nije bezopasan borac, a to govori i njegov omjer od 12 pobjeda i tek jedan poraz, a taj poraz je doživio još 2017. godine podijeljenom odlukom sudaca. Doduše, ne radi se o nekom opasnom finišeru jer je čak osam pobjeda ostvario odlukama sudaca, tako da će Ahmed u parteru vjerojatno tražiti svoju priliku.

Ukoliko se Ahmed večeras prezentira u najboljem mogućem svjetlu, ne sumnjamo kako će mu KSW u budućnosti dati odlične prilike. Vila je u svom trenutno posljednjem nastupu protivnika završio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, a sve se odvilo u petom mjesecu ove godine na Oktagon 43 eventu. Ponovi li Ahmed sličnu izvedbu i večeras, ne sumnjamo da ga čeka svijetla budućnost pod nebom europskog MMA-a.

Pod okriljem Oktagona, Vila je odradio tri meča te je tri puta i slavio, a nadamo se kako će ovo večeras biti početak njegove priče u KSW-u. Priredba starta u 19:00, a Ahmedov meč je treći po redu. To bi značilo da ga možemo očekivati nešto iza 20:00 sati, naravno, ukoliko se ne dogode promjene u redoslijedu borbi.

KSW 89 možete pratiti putem platforme Voyo.

Dok čekamo, prisjetimo se već spomenute pobjede Ahmeda Vile u kojoj je ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi zaključio svoju karijeru u Oktagonu:

Linker
28. travanj 2024 05:39