Ostalo

KSW konačno otkrio tko će predvoditi njihov jubilarni 100. event! Legendarni Khalidov ide na jedinog neporaženog prvaka u organizaciji

Mamed Khalidov

 Instagram (ksw)
Mlad je to borac koji je u svom ‘‘primeu‘‘, a činjenica da ga do sada nitko nije pobijedio, također govori za sebe

KSW se u posljednje vrijeme okrenuo nekim drugim tržištima, a na njihovim eventima sve je manje regionalnih boraca. Posljednjih nekoliko priredbi, poljska organizacija organizirala je s podosta nepoznatim borcima, a bilo je tu puno Brazilaca, Čeha, Slovaka i Poljaka. Kako god, uskoro se i njima bliži jubilej.

Za dva mjeseca organizacija obilježava svoju 100. priredbu, KSW 100. Objavili su neki dan kako će najveća imena koja trenutno imaju nastupiti na toj priredbi, no nije se znalo tko će točno sam event predvoditi. Jutros su iz KSW-a na svom Instagram profilu objavili i službene informacije o tome, a priredbu će predvoditi njihova ponajveća zvijezda, Mamed Khalidov!

Što se tiče izbora protivnika za njega, tu dolazimo do zanimljive situacije. Naime, Mamedov protivnik za ovu jubilarnu priredbu bit će jedini neporaženi prvak KSW-a, i to nasljednik Roberta Soldića u velter kategoriji, Adrian Bartosinski.

Legendarni Khalidov nije nastupio još od šestog mjeseca prošle godine i spektakularnog ‘‘Colloseum 2‘‘ eventa, a tom prilikom nokautirao je Scotta Askhama još jednom. Prije toga pobijedio je još jednu KSW-ovu legendu, Mariusza Pudzianowskog, a Bartosinski je ipak opasan izazov za njega. Mlad je to borac koji je u svom ‘‘primeu‘‘, a činjenica da ga do sada nitko nije pobijedio, također govori za sebe.

KSW 100 održat će se 16. studenoga ove godine, odnosno, na isti datum kada će se na UFC 309 boriti Miočić i Jones. Sva sreća pa će se KSW-ova priredba održati u terminu prilagođenom europskoj publici, tako da nema brige oko preklapanja spomenutih priredbi.

Linker
17. rujan 2024 13:11