Ostalo

Logan Paul priznaje Dillonu Danisu jednu stvar uoči borbe: ‘U tome je stvarno dobar, ali, realno, boli me k***c za njega!‘

Logan Paul

 RONALD MARTINEZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Ronald Martinez/getty Images/profimedia
Njih dvojica odradit će borbu sredinom idućeg mjeseca u Manchesteru

Logan Paul i Dillon Danis u centru su pažnje zbog njihovog prepucavanja na društvenim medijima. Nakon što je Dillon Danis na Twitteru objavio pregršt slika Paulove zaručnice u zagrljaju drugih muškaraca, Paul mu priznaje njegov talent za podbadanje.

"Mogu se smijati, neki tweetovi su stvarno smiješni. Bit ću iskren, svi su dobri, odlično ‘trola‘ i zato sam ga izabrao za protivnika. Nisam imao pojma da će otići ovoliko daleko, ali zainteresirali smo ljude, sve je to promidžba", priznaje bivši YouTuber u ‘‘Flagrant‘‘ podcastu.

Dillon Danis redovno na Twitteru provocira Logana Paula slikama i videozapisima njegove zaručnice s bivšim partnerima, između kojih su i poznate ličnosti poput Leonarda di Caprija. Paul ipak ne djeluje uvrijeđeno i uvjeren je da će pobijediti Danisa u njihovom boksačkom meču.

"Dillon me mrzi, ali boli me k*rac za njega. Odličan je trol i zato mi je drago što ću ga nokautirati i osramotiti. Zato sam i prihvatio borbu, znao sam da će je promovirati na pravi način", otvoren je Paul oko te situacije.

Logan Paul i Dillon Danis borit će se u listopadu na "eventu" koji predvode KSI i Tommy Fury, a za vidjeti je tko će izaći kao pobjednik u ovom suludom sukobu influencera, ako se borba uopće održi, poznavajući Danisovu tendenciju odustajanja, pa čak gotovo i u samom tjednu borbe.

Linker
30. travanj 2024 05:07