Ostalo

Logan Paul prozvao Conora McGregora: ‘Podebljajmo uloge, dva milijuna da ću razbiti tvoju ku***cu!‘

Logan Paul

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Na pitanje zašto sumnja da je McGregor ignorirao izazov, Paulov je odgovor bio jednostavan

Logan Paul odlučan je izmamiti odgovor Conora McGregora. YouTuber koji je postao boksač našao se u Irčevoj orbiti uoči njegove borbe protiv Dillona Danisa 14. listopada nakon što je McGregor otkrio da pomaže u treniranju Danisa za borbu. Uvjeren u svoje šanse za pobjedu, Paul je izgubio malo vremena predloživši okladu od milijun dolara s McGregorom ranije ovog mjeseca u vezi s pobjednikom borbe. Međutim, Irac tek treba odgovoriti na Paulov izazov - na veliku užasnutost 28-godišnje WWE zvijezde.

“Ova ku***** me pomalo razočarala, jer sam odrastao i volio Conora McGregora. Tako je zabavan, tako je dobar. Kad se borio s Floydom [Mayweatherom], hajde, to je bio najuzbudljiviji sportski događaj ikada. Bio sam uzbuđen oko toga. Sad kad nam se nekako, na neki čudan, zaobilazan način, križaju putevi — ili on trenira Danisa, ​​a Dillon je tip s kojim se borim i imam priliku otvoriti dijalog s njim — pomalo me razočarao kao superzvijezda. Samo zbog njegovih problema s drogom, načina na koji se ničemu ne obvezuje, načina na koji ne podupire ništa što kaže. Kako laje, nema ugriza."

Paul je u ponedjeljak rekao da je pitao Danisa o McGregorovoj šutnji u još neobjavljenom susretu licem u lice koje su dvojica snimili kako bi promovirali borbu. Rekao je da Danis "nema odgovor". Nepokoleban, tada je podigao uloge u svojoj ponudi bivšem UFC prvaku u dvije divizije.

"Conor, znaš što, reći ću ti što, reći ću ti što, gospodine ‘Moneybags‘, učinit ću ti ovo zanimljivijim. Kako bi bilo da to udvostručimo? Dva milijuna dolara. Dva milijuna dolara znači da sam pobijedio tvoju ku***cu Dillona Danisa. Znam da ćeš ovo vidjeti. Znam da ćeš vidjeti ovaj isječak. Treniraš ga, vodiš ga, sigurno će se pojaviti, zar ne? Dva milijuna dolara na kojima piše da sam te pobijedio, sutra ću ti poslati ugovor. Neće odgovoriti. Svi laju, bez ugriza, oboje.”

Na pitanje zašto sumnja da je McGregor ignorirao njegov izazov do ove točke, Paulov je odgovor bio jednostavan.

"Zato što zna ishod. Zašto bi itko pomislio da me Dillon Danis može pobijediti?", zaključio je.

Linker
29. travanj 2024 20:00