Ostalo

Luke Rockhold i Eddie Alvarez potpisali za BKFC! U debiju ih čekaju nekadašnja zvučna UFC imena

Rockhold i Alvarez

 Instagram (luke Rockhold, Eddie Alvarez)
BKFC izgleda ozbiljne planove kad su uspjeli u svoje redove dovesti ovakva imena, a nastupit će svi na istoj priredbi

Mnogi se UFC borci nakon mirovine okrenu srodnim borilačkim sportovima u potrazi za još nešto zarade. Čak i neke bivše prvake možemo vidjeti kako nakon MMA karijere počnu boksati protiv YouTubera, a drugi pak odu u još nešto ekstremnije, naravno u boks golim šakama.

Upravo su se pojavile jako zanimljive vijesti! Naime, za BKFC su potpisali bivši prvaci Luke Rockhold i Eddie Alvarez, a protivnici su im još zanimljviji. Luke je nedugo nakon posljednje borbe u UFC-u počeo intenzivnije trenirati boks, a izrazio je želju i da se obračuna s Jakeom Paulom.

No, ipak se odlučio za nešto drugo. Bivši prvak srednje kategorije je potpisao za BKFC, a u svom debiju će se boriti protiv Mikea Perryja! Perry je do sada za BKFC odradio dva meča tako da nekog iskustva ima, dok će Rockhold po prvi puta u borilište ući bez rukavica.

Što se tiče Eddieja Alvareza, njegov protivnik je također jedno nekadašnje zvučno UFC-ovo ime, a radi se o Chadu Mendesu. Mendes je u BKFC-u odradio jedan nastup kojeg je i pobijedio, dok će Alvarez tom prilikom debitirati. Bivši UFC prvak je svoj trenutno posljednji nastup odradio na ONE on TNT 4 priredbi kada ga je sudačkom odlukom pobijedio Rae Yoon Ok.

U svakom će slučaju biti zanimljivo ih gledati u ovom drugačijem formatu, a BKFC očito ima dosta ozbiljne planove kad su uspjeli u svoje redove dovesti ovakva imena. Svi ovi navedeni borci će se boriti na istoj priredbi, a radi se o BKFC 41 priredbi koja se održava 29.4. u Denveru.

Linker
26. travanj 2024 22:18