Ostalo

Luke Rockhold odustao nakon nekoliko izbijenih zuba, u ring se popeo Conor McGregor!

Rockhold vs. Perry

 Bkfc
BKFC 41 je donio puno fenomenalnih mečeva, a UFC-ovi veterani su ipak bili u središtu pozornosti

Noćas se održavala BKFC 41 priredba koja je ponudila okršaje nekoliko UFC-ovih veterana. U glavnoj borbi večeri su se susreli Luke Rockhold i Mike Perry, a Chad Mendes i Eddie Alvarez su također pružili jednu odličnu borbu. Nastupio je i Ben Rothwell tako da je priredba obilovala zvučnim imenima.

Što se glavne borbe večeri tiče, Rockhold ipak nije uspio doći do pobjede u debiju u boksu golim šakama. Perry je borbu započeo agresivno i Rockholda tjerao da se bori sa zadnje noge. Luke je doduše dobro koristio svoju prednost u dosegu te je održavao Perryja na distanci, a kad bi ovaj uspio skratiti distancu, Rockhold bi inicirao klinč.

Luke je dobio udarac u genitalije, ali borba se ubrzo nastavila te je pogodio Perryja i dobro ga uzdrmao. Krenuo je Rockhold po finiš, ali Perry je uhvatio klinč i nekoliko trenutaka kasniej uzdrmao Rockholda.

Akcija je bila dosta intenzivna i u drugoj rundi, a Perry je ponovno počeo pritiskati. Rockhold je kružio oko njega, dok je Perry išao naprijed i pogađao. Perry je ponovno dobro pogodio, a Rockhold je sucu rekao da ne može nastaviti te je pokazivao na krvava usta. Ne zna se točan razlog za to, ali Perry je pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Nakon Perryjeve pobjede je u ring ušao Conor McGregor, a iznenađujuće su obojica pokazali poštovanje jedan prema drugome. Perry je zatim prozvao Cerronea na revanš iz UFC dana, a ovo mu je bila treća pobjeda u BKFC-u.

Što se ostalih borbi tiče, Eddie Alvarez je vrlo bliskom podijeljenom odlukom sudaca svladao Chada Mendesa. Obojica su bili u nokdaunu, no Alvarez je ipak uspio svoj debi odraditi na najbolji mogući način. Ben Rothwell je tehničkim nokautom svladao Josha Copelanda.

Linker
13. travanj 2024 23:24