Ostalo

Mike Perry je dobio krila nakon Rockholda: ‘Želim veliko boksačko ime za iduću borbu, Tommy Fury bi bio dobar izbor!‘

Mike Perry

 Screenshot (youtube, Bkfc)
‘Platinum‘ se udomaćio u BKFC-u i uživa u borbi pod njihovim pravilima

Nakon nedavne velike pobjede, Mike Perry ima mnogo opcija na stolu. Perryjeva zvijezda nastavila je rasti pod zastavom Bare Knuckle Fighting Championshipa kada je porazio bivšeg UFC prvaka srednje kategorije Lukea Rockholda tehničkim nokautom na BKFC-u 41, a večer je završio okršajem u ringu s irskom superzvijezdom Conorom McGregorom, koji je bio nazočan borbi.

“Platinum” ima tri uzastopne pobjede i ne isključuje budućnost u BKFC-om, ali također vidi neke velike borbe za sebe u boksu – uključujući Tommyja Furyja, koji dolazi nakon pobjede nad Jakeom Paulom u veljači.

“Još nekoliko tjedana i vjerujem da bismo trebali znati kamo idem i što radim. Trebali bi me potpisati, a onda negdje ove godine tražim boksački meč. Dakle, ako ima ikakvih protivnika, možda (Jermell) Charlo – Charlo treba protivnika od 175, 180 (pounda). Ja to mogu. Pusti me da se borim s (Dmitry) Bivolom na 180 … KSI – Mogao bih se boriti protiv KSI-ja", izjavio je, ali onda istaknuo koje mu je ime najprivlačnije.

“Veliko ime u boksu bilo bi super vatreno. Borba s Tommyjem Furyjem, to je velika borba. Mislim da je to idealno, s obzirom na uspjeh koji sam postigao u boksu golim šakama. I ja sam profesionalni boksač. On ima samo 8-0 kao boksač, a znate da se oni ne bore na tako velikim borbama dok ne postignu omjer 20-0 i slične stvari, tako da mislim da je to velika šansa", rekao je.

"Platinum" se udomaćio u BKFC-u i uživa u borbi pod njihovim pravilima, ali se također vidi u boksu gdje smatra da bi bio vrlo uspješan.

"Znam da mogu jako dobro boksati. Udari me, nije bitno, odgurnut ću te i udariti te razbiti zube. Volim ovaj sport, i neovisno o svemu, nadboksat ću bilo koga", zaključio je.

Linker
25. travanj 2024 06:08