Ostalo

Luke Rockhold se vraća u borilište! Dogovorio meč protiv ponajboljeg ‘grapplera‘ svijeta

Luke Rockhold 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nakon MMA-a i boksa golim šakama, Rockhold će se ponovno okušati u ‘‘grapplingu‘‘

Otkako se iz MMA-a umirovio na ljeto prošle godine nakon poraza od Paula Coste, bivši UFC prvak Luke Rockhold se nikako ne smiruje. Očigledno je da u njemu još ima želje za borbom jer je nedavno debitirao u boksu bez rukavica, ali sada se vraća tamo gdje je ipak nešto poznatiji teren – u ‘‘grappling‘‘.

Sinoć su se pojavile vijesti kako je Rockhold dogovorio novi nastup, a s obzirom da godine i primljenu štetu, možemo reći kako je ovo odličan potez za bivšeg prvaka. Luke je dogovorio ‘‘grappling‘‘ obračun, i to ni više ni manje nego protiv jednog od najboljih ‘‘grapplera‘‘ današnjice, Craiga Jonesa!

Međutim, ne zna se previše o ovom meču. Jedina informacija koja je za sada dostupna jest ona da će Israel Fight Night organizacija održati priredbu na kojoj će se Rockhold i Jones boriti, a informacije o kategoriji i točnim pravilima također nisu poznate.

Luke Rockhold već ima iskustva u ‘‘grapplingu‘‘, a trenutno posljednji meč u ovom sportu je odradio protiv Nicka Rodrigueza na Polaris 12 priredbi 2019. godine. Taj meč je izgubio na bodove, ali dao je dobar otpor renomiranom Rodriguezu koji ga nije uspio završiti.

Rockhold i Jones će se boriti 21.9., a cijela priredba će se održati u Jerzualemu.

Linker
02. svibanj 2024 19:02