Ostalo

Mariusz Pudzianowski o svojoj prehrani: ‘Jedem što god poželim i uvijek imam ove prekrasne mišiće‘

Mariusz Pudzianowski

 Instagram (mariusz Pudzianowski)
Poljski snagator poznat je po svojoj nevjerojatnoj fizičkoj snazi

Podosta bizaran meč predvodit će ovotjednu KSW 70 priredbu. Michal Materla (31-8-0) i Mariusz Pudzianowski (16-7-0) obračunat će se u glavnoj borbi večeri. Bizarnost leži u tome da je Materla prvenstveno borac srednje kategorije (-84 kg), dok je Pudzianowski izuzetno velik teškaš.

Mariusz je pet puta osvajao titulu najsnažnijeg čovjeka na svijetu (World's Strongest Man), u MMA mečeve ulazi s težinom između 115 i 120 kilograma. Kad su u pitanju visina i ''reach'', Pudzianowski i Materla sličnih su proporcija.

Materla prednost zasigurno ima u iskustvu i po pitanju vještina koje posjeduje, ali Pudzianowski je također skupio respektabilno iskustvo u borilačkom sportu. Još 2009. godine debitirao je u MMA-u, a čak 23 profesionalna nastupa su iza njega.

Trenutno je u nizu od četiri uzastopne pobjede, ali treba istaknuti kako je Pudzianowski često zapinjao protiv nešto kvalitetnijih boraca. Materla je svakako jedan iz tog koša, ali naravno, fizički će biti osjetno slabiji od Pudzianowskog.

45-godišnji Pudzianowski i dalje uspijeva biti u impresivnoj fizičkoj formi. Nikada ga nismo vidjeli zapuštenog i dojam je kako konstantno trenira na vrlo visokom nivou.

Gostujući u MMA Houru, Pudzianowski je progovorio o svojoj građi, a zapravo je otkrio kako način prehrane jako slabo utječe na njegov izgled, odnosno manje kvalitetna prehrana ne narušava njegov izgled.

''Nemam nikakvu posebnu dijetu. Jedem doslovno sve. Mogu pojesti 30 čokoladnih pločica, popiti dva kartona mlijeka, a onda pojesti više od dva kilograma sladoleda u krevetu, prije spavanja. Jedem što god poželim, kad god želim i uvijek imam ove prekrasne mišiće na svom tijelu.'', rekao je Poljak kojeg očito i genetika dobro služi.

Naravno da će oni sumnnjićavi reći kako ga dobro služe i raznorazni suplementi koje možda unosi u svoje tijelo, ali sve dok mu se ne dokaže, nije kriv.

Bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će se snaći protiv osjetno vještijeg, ali i osjetno sitnijeg borca kao što je Michal Materla.

Linker
24. travanj 2024 04:02