Ostalo

Marko Martinjak stihovima kultnih Scorpionsa najavio svoju novu borbu: Pred njega će stati bivši UFC borac

Marko Martinjak

 BKB Bkb
Hrvatski borac već ima iskustva u BYB-u gdje je u trilogiji nadjačao Jeromea Hatcha

BYB Extreme prvi put dolazi u Wolverhampton 9. studenog, točnije u dvoranu koja nosi naziv The Hangar gdje će se održati priredba punog naziva BYB 33 Wolverhampton Brawl. Ova priredba bit će predvođena s dvije svjetske borbe za titulu, a glavna zvijezda je zasigurno naš proslavljeni "bare knuckle" boksač Marko Martinjak. "Car BYB-a" Marko Marvelous Martinjak suočit će se s Bradom "Bearom" Scottom za BYB Super Cruiserweight Police Gazette dijamantni pojas, dok će Dan "Big Pod" Podmore i Ryan "The Cockroach" Barrett (Romeo Bravo) odmjeriti snage za Police Gazette Bridgerweight dijamantni pojas.

Martinjak (10-2) dobro poznaje BYB-ov "Trigon" (op.a. oblik ringa), budući da je odradio trilogiju na tri kontinenta u borbi za Police Gazette World Diamond pojas, u Dubaiju, Londonu i SAD-u, u kojoj je s 2-1 nadvladao Jaromea Hatcha. Martinjak je višestruki prvak u nekoliko kategorija. Osvojio je BKB naslove u super srednjoj, poluteškoj i kruzer kategoriji, te je držao dva Police Gazette World Diamond pojasa (trenutno drži super kruzer pojas). Također, bio je prvi muškarac koji je držao Police Gazette World Double Diamond pojas.

Neporaženi Scott (3-0-1 boks bez rukavica, 16-9 MMA), bivši UFC borac, ostvario je tri prekida u svoje tri pobjede u borbama bez rukavica, a prije nego što je BKB kupljen od strane BYB-a, bio je BKB britanski prvak u kruzer kategoriji.

Podsjećamo, naš proslavljeni borac u zadnjem je nastupu na BKB 38 u svibnju ove godine priredbi maestralnim potezom "ugasio" Kevina Greenwooda.

Martinjak se oglasio kratkom porukom na svom Facebook profilu gdje je stihovima kultne pjesme "Rock You Like A Hurricane" još kultnijih Scorpionsa najavio svoju borbu: "A sada dame i gospodo... Rock‘n‘roll... The night is calling, I have to go. The Wolf is hungry, he runs the show. He‘s licking his lips, he‘s ready to win (op.a. Noć me zove, moram poći. Vuk je gladan, on je glavni. On oblizuje svoje usne, spreman je za pobjedu)".

Linker
11. rujan 2024 19:23