Ostalo

Marko Martinjak maestralnim nokautom osvojio petu svjetsku titulu, Greenwoda budili nekoliko minuta

Marko Martinjak

 SCREENSHOT/INSTAGRAM (BYB EXTREME) Screenshot/instagram (byb Extreme)
Tvrda šaka iz Dubrave maestralno je uspavala iskusnog lisca Kevina Greenwoda, naš boksač podebljava svoje u povijesti boksa bez rukavica

Aktualni četverostruki svjetski prvak u boksu bez rukavica Marko "Marvelous" Martinjak maloprije je završio svoj nastup u BKB-u, a protivnik mu je bio iskusni Kevin "Green Machine" Greenwood. Na stolu je bila svjetsa titula u kruzer kategoriji do 95 kilograma, a mjesto radnje je bila britanska prijestolnica London točnije O2 Arena.

Kevin Greenwood je inače gradio karijeru u profesionalnom boksu gdje 12 borbi (6-6, 1 KO), dok je Martinjak nakon amaterske boksačke karijere svoje mjesto pod suncem našao u "bare knuckle" verziji plemenite vještine. Greenwood je odradio tri nastupa u BKB-u, a upisao je dvije pobjede i remi.

Ako vas je zanimala detaljna analiza meča, nje praktički nema jer Martinjak svojim kombinacijama u dvadesetak sekundi nokautirao Greenwooda.

Osim osvajanja titule, Martinjak je napredovao i na "ljubavnom" planu jer je zaprosio svoju djevojku koja je na oduševljenje publike u londonskoj O2 Areni rekla sudbonosno da.

Marko od ranije drži pojas BKB-ove super srednje kategorije, a u svojoj kolekciji posjeduje Police Gazette titulu prvaka u super srednjoj kategoriji, Police Gazette Diamond titulu u kruzer kategoriji BYB Extremea, a u prošlom nastupu osvojio je i takozvani ‘‘Double Diamond Police Gazette trilogy belt‘‘, odnosno dvostruki dijamantni Police Gazette trilogijski pojas.

Linker
29. svibanj 2024 11:54