Ostalo

Mayweather rekao da će se revanš protiv McGregora dogoditi u 2023., ovaj mu odgovorio: ‘Nisam zainteresiran‘

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor 

 John Gurzinski/AFP/Profimedia
Kaže da nema problema boriti se s likovima ‘koji ga ne mogu povrijediti‘

2017. godine irska zvijezda Conor McGregor i Folyd Mayweather borili su se u Las Vegasu pred prepunom T-Mobile Arenom, a borba im se često nazivala ‘najvećom borbom u povijesti borilačkih sportova‘ ili još važnije ‘The Money Fightom‘, tako da je jasno da motivacije za organizaciju revanša ne nedostaje.

Povratak McGregora u borilište je još uvijek nepoznanica jer se nakon loma noge i dugog oporavka početkom iduće godine trebao vratiti borbama, no za sad nikakvih službenih informacija od UFC-a nismo dobili.

No, Floyd Mayweather Jr. je progovorio o potencijalnom revanšu protiv McGregora. Prema njegovim riječima ne samo da ćemo ga gledati, nego će se dogoditi i brže nego što smo očekivali:

‘‘Samo se želim zabaviti ovog vikenda (meč na Rizinu), a zatim imam još jednu egzibicijsku borbu u jedanaestom mjesecu u Dubaiu, a onda 2023. slijedi revanš protiv McGregora. Još ne znamo hoće li biti ekshibicija ili pravi meč, pregovara se o obje opcije. Mada bih ja volio egzibiciju‘‘, prenosi MMA Fighting.

‘‘Više me ne zanimaju borbe u kojima bih mogao primiti pravu štetu, tako da tipovi poput McGregora i drugih tipova koji ne udaraju jako, primjerice YouTuberi ili tipovi iz UFC-a dolaze u obzir. Nije mi problem boriti se protiv tih tipova, ali nikad se neću stavljati u poziciju gdje si mogu nauditi‘‘, zaključio je Mayweather.

Conor mu je odgovorio fotografijom i napsiao da nije zainteresiran:

Inače, Floyd se ovog vikenda bori na ‘‘Super Rizin‘‘ priredbi u Saitama Super Areni, a na repertoaru je egzibicijski meč protiv Mikurua Asakure.

Linker
19. travanj 2024 00:32