Ostalo

Michael Bisping poručio Jakeu Paulu: ‘U**ao si se u gaće ili se karte nisu prodavale, svi su krivi osim tebe‘

Bisping i Paul

 Screenhsot (youtube, Michael Bisping, Jake Paul)
UFC-ov komentator je izabrao Rahmanovu stranu

Javnost već nekoliko dana bruji o otkazivanju borbe Jakea Paula i Hasima Rahmana Jr.-a. Obje strane za otkazivanje krive onu drugu, a o tome smo ovih dana dosta pisali. Paul se inače trebao boriti protiv Tommyja Furyja, te je Rahman uskočio nakon što je Paul ostao bez protivnika. No, ni ovaj put nema sreće.

Prema Paulovom timu, borba je otkazana jer Rahman nije bio ni blizu dogovorene kilaže od 90 kg. Nakon što su pristali na pomicanje granice na 93 kg, Rahman je opet tražio da borba bude na 97 kg što je Paul odbio.

UFC-ov komentator i bivši prvak Michael Bisping je odabrao stranu u ovom konfliktu:

‘‘Jake Paul, naravno, svi su mu za sve krivi. No u stvarnosti je kriv on. Imao sam puno poštovanja prema Paulu što je prihvatio tu borbu, to bi bila poštena borba. Jake Paul je onda izašao s izjavom da Hasim Rahman Jr. ne može skinuti kilograme kako je trebao… Ne razumijem to. Krivi svakoga ali borba se mogla održati‘‘, rekao je Bisping.

‘‘Na Rahmanu je bilo da preuzme rizik i skine toliko kilograma, a oni su mu to oduzeli. Jakey, nisi sav svoj? Ili si se us**o u gaće ili se karte nisu prodavale‘‘, zaključio je Bisping.

Linker
25. travanj 2024 05:30