Ostalo

Mike Perry frustriran što je meč s Alvarezom prekinut na taj način: ‘Nadao sam se punih pet rundi pakla‘

Mike Perry 

 Amy Kaplan/Zuma Press/Profimedia
Alvarez je možda pogodio više puta, no očito da je Perryjev udarac napravio više štete

Protekloga vikenda je Mike Perry još jednom slavio u boksu golim šakama te je porazio UFC-ovu legendu Eddieja Alvareza. Osvojio je i titulu ‘‘Kralja nasilja‘‘ što mu apsolutno savršeno pristaje, a do pobjede je došao jer Alvarez nakon druge runde nije mogao nastaviti meč. Razlog je bio to što nije vidio na lijevo oko.

Naravno, htio je Perry nokaut, te je razumljivo što je sada frustriran. Bolji je bio Alvarez u razmjenama, tako da je Mike izrazio frustracije zbog načina na koji je meč završio, odnosno zato što je tako prekinut.

‘‘Zabavljao sam se s Eddiejem i dogodilo se upravo ono što sam i rekao. Htio sam da me Eddie pogodi, a kada je to učinio, počeo sam se kretati pa me je prestao i udarati. Ali na kraju krajeva, što se dogodilo? Primio je veću štetu nego ja, bilo mi je zabavno. Upravo zato i jesam kralj nasilja‘‘, rekao je Perry na press konferenciji.

‘‘Htio sam da ova borba bude punih pet je**nih rundi pakla. Lako je sada govoriti, ali ja sam se tek zagrijavao. Četiri minute, tek je počelo. Bilo je tu još šest minuta pakla, a ja sam bio spreman za to. Jedno ime koje mi sada pada na pamet je Anthony Pettis‘‘, dodao je.

Alvarez je možda pogodio više puta, no očito da je Perryjev udarac napravio više štete. Radilo se o posjekotini iznad oka te Alvarez na njega više nije vidio, tako da nije preostalo ništa drugo nego prekinuti meč i spriječiti daljnje posljedice.

Linker
24. veljača 2024 16:07