Ostalo

Dana White reagirao je na sučeljavanje McGregora i Perryja: ‘Samo se zabavio, sve je u redu‘

Conor McGregor i Dana White

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Čelni čovjek UFC-a dao je odgovor i na pitanje kada će se boriti s Chandlerom

Dana White je bio jednako iznenađen kao i ostatak MMA svijeta kada je vidio Conora McGregora na BKFC 41 gdje se našao u ringu s Mikeom Perryjem. Ovo se sučeljavanje dogodilo nakon Perryjeve pobjede tehničkim nokautom u drugoj rundi nad Lukeom Rockholdom u glavnoj borbi večeri.

Morali smo pričekati nekoliko dana da bi dobili reakciju Whitea, a odgovor je došao u četvrtak u podcastu My Mom‘s Basement.

“Mislim da je Conor izašao van i zabavljao se te da ga je uhvatio zanos u tim trenutcima. Perry ga je pozvao u ring, a također sam vidio McGregora da lupa bocom svog viskija, Proper 12. Siguran sam da je i to vjerojatno imalo neke veze s tim. Ali slušaj, čovječe, na kraju dana, Conor je napravio puno ovdje, zaradio je puno novca, tip se vani zabavlja, sve je u redu”, rekao je predsjednik UFC-a.

Upitan frustrira li ga slika njegove najveće zvijezde koja promovira konkurentski brend, White je odgovorio da ga to niti najmanje ne smeta.

McGregor je pohvalno govorio o BKFC-u i boksu golim šakama nakon svoje epizode u subotu navečer. Također je zadirkivao da bi se jednog dana mogao okušati u ovom sportu, a tom bi si prilikom i dao novi nadimak “porezana gola ruka”.

Za sada, međutim, McGregor ima drugog posla. Irac glumi u ulozi trenera zajedno s Michaelom Chandlerom u The Ultimate Fighter 31, koji debitira 30. svibnja (peti mjesec). Nakon završetka sezone, očekuje se da će se dva rivala boriti do kraja ove godine, a White je rekao da još uvijek nema raspored kada će se ta borba održati, ali se nada da će uskoro finalizirati datum.

"Danas sam zapravo vidio Conorovu sliku na kojoj je zapravo izgledao mršavije, kao da počinje smanjivati ​​težinu. Vidjet ćemo. Ovaj tip prolazi kroz tonu s**nja sa svojim tijelom nakon što je slomio potkoljenicu. Vjerujte mi, čim to budemo mogli napraviti, mi ćemo to učiniti”, zaključio je.

Linker
20. travanj 2024 16:48