Ostalo

Mike Perry otkrio o kojem meču najviše sanjari: ‘On je ubojica, iz poštovanja ga ne prozivam‘

Mike Perry

 Amy Kaplan/Zuma Press/Profimedia
‘‘Platinum‘‘ želi ugovoriti najveći meč u povijesti ‘‘bare knuckle‘‘ boksa, a vjeruje da je pronašao adekvatnog protivnika

Mike Perry sve se više promiče u kralja BKFC organizacije. Odlično se ‘‘Platinum‘‘ snašao u boksu bez rukavica i upisao je četiri pobjede u četiri dosadašnja nastupa pod okriljem BKFC-a.

Glavni adut Mikea Perryja u ovom sportu jest njegova mentalna snaga i čvrstoća. Perry je u nekim mečevima bivao tehnički nadjačan i nadboksan, ali nikada Mike ne prestaje vršiti pritisak i psihički lomi protivnike.

Luke Rockhold i Eddie Alvarez doslovno su predali mečeve protiv Mikea Perryja i još uvijek čekamo borca koji će uspjeti zaustaviti Perryja unutar BKFC-ovog ringa. Jako dobrog kandidata pronašao je sam Perry.

‘‘Gajim najveće poštovanje prema Jorgeu Masvidalu. Zato se njegovo ime nikad nije čulo u mojim prozivkama. Sreli smo se na eventu njegove promocije i pričali smo o potencijalnom meču. Ja sam bio pomalo pijan i govorio sam mu: ‘Ljudi bi zbilja htjeli vidjeti naš meč, zaradili bismo novac za obitelji i sve bi se vrtilo oko sporta‘. Odrastao sam gledajući njega (Masvidala) i Kimba Slicea na YouTubeu. Odrastao sam i gledao sam ga. Tko osim njega nije u BKFC-u, ima iskustva u boksu bez rukavica i može priuštiti mega borbu?‘‘, poručio je Perry u MMA Houru, ali tu se nije zaustavio s komplimentima na račun ‘‘Gamebreda‘‘.

‘‘Znamo da Masvidal ima neke ubilačke pokrete. Ovo su njegovi korijeni. On je upisan u povijest kao ulični borac bez rukavica. Ubojica je. Gledali smo ga kako doslovno ubija ljude u MMA-u, a ovdje neće morati brinuti o hrvanju. Sviđa mi se Masvidal. Volio bih da mogu reći da smo i prijatelji. Pokušavam dokučiti koja borba bi mogla biti najveća, a to je ova između Masvidala i mene, jer obojica smo opasni.‘‘, zaključio je Perry.

Jorge Masvidal povukao se iz sporta ranije ove godine, točnije u četvrtom mjesecu. Treći uzastopni poraz bio je okidač za okončati karijeru. Borba u boksu bez rukavica možda bi ga privukla na povratak u ring i bio bi to zapravo jako dobar način za definitivan oproštaj od sporta. Boreći se bez rukavica zapravo je i ušao u borilački sport, a na taj način mogao bi i izaći.

Postoji moguća zapreka ako je Masvidal i dalje pod ugovorom s UFC-om. Tada bi Jorge trebao ishoditi raskid ugovora kako bi imao dopuštenje za nastup na BKFC-ovom eventu.

Linker
27. travanj 2024 18:30