Ostalo

Mike Tyson osvrnuo se na incident iz aviona: ‘Vratio sam se u primitivnu djetinjastu fazu‘

Mike Tyson

 gotpap/StarMax/Profimedia
Jedan od najvećih boksača u povijesti kaje se zbog fizičkog napada na putnika u avionu

Interesantna situacija dogodila se drugom polovicom četvrtog mjeseca. Legendarni boksač Mike Tyson bio je jedan od putnika na letu za Floridu.

''Iron'' je letio avionom koji je išao iz San Francisca, a prilikom putovanja, jedan od putnika pod utjecajem alkohola konstantno ga je provocirao.

Dugo je Tysn pokušavao ostati smiren, ali provokator je bio nevjerojatno uporan, a neki bi rekl i hrabar. U jednom trenutku Tyson je ''eksplodirao'', okrenuo se prema osobi koja ga je maltretirala, a zatim je umirio muškarca s nekoliko udaraca u glavu.

Snimka spomenute situacije obišla je svijet, a muškarac kojeg je Tyson istukao odbio je podizanje ikakve tužbe, očito svjestan svoje pogreške. Tyson je tako izbjegao sudski proces i gotovo sigurno nekakvu kaznu za fizički napad, a prilikom gostovanja kod Jimmyja Kimmela, Tyson je dobio priliku osvrnuti se na spomenuti incident.

''Obično se dobro nosim s takvim stvarima. Ali ovdje sam bio u krivu. To se nikada nije trebalo dogoditi, jer time sam se vratio u primitivno djetinjastu fazu. Nisam to trebao učiniti, ali bio sam iziritiran, umoran i ljut. Sranja se događaju.'', rekao je Tyson, a zatim je dodao kako jednostavno ne želi nikog ozlijediti.

Zanimljivo je vidjeti kako 55-godišnji Tyson svim silama pokušava kontrolirati svoj bijes čak i u takvim situacijama gdje je bio žrtva konstantnih provokacija i maltretiranja.

Mike je nekoć bio poznat kao osoba koja je imala poteškoća s kontrolom bijesa, ali s godinama je sazrio. Sve se na kraju dobro završilo. Muškarac koji je provocirao Tyson nije teže nastradao, a Tyson nije morao snositi nikakve pravne posljedice.

Linker
15. travanj 2024 04:34