Ostalo

Muhammad Mokaev izletio je s autoceste u prometnoj nesreći u Dagestanu

Muhammad Mokaev

 Kieran Cleeves/PA Images/Profimedia
Prema izvještajima, bivši borac UFC-ove muha kategorije zamolio je ljude da prestanu snimati

Bivši UFC borac, Muhammad Mokaev, ranije danas (22. kolovoza) je doživio prometnu nesreću u Dagestanu, u Rusiji. Prema različitim izvješćima, vozač i putnici nisu pretrpjeli ozbiljne ozljede.

Nesreća se dogodila dok je Mokaev vozio svoj Mercedes-Benz AMG A35 na dagestanskoj autocesti. Navodno je Mokaev bio za volanom kad je izgubio kontrolu nad vozilom koje je zatim završilo pored ceste u jarku.

image

Mercedes Muhammada Mokaeva

mash

image

Mercedes Muhammada Mokaeva

mash

Prema izvještajima telegram kanala Mash prevedenim s ruskog jezika:

‘‘Britanski neporaženi borac dagestanskog porijekla, Muhammad Mokaev, doživio je nesreću u blizini grada Khasavyurt u Republici Dagestan.‘‘

‘‘Prema dostupnim informacijama, Mokaev i njegov prijatelj su se vozili prema njegovoj obitelji. Na autocesti se automobil u kojem se nalazio Mokaev sudario s drugim vozilom, nakon čega je vozilo završilo u jarku. Udarac je bio na lijevom krilu automobila koje je potpuno uništeno, također je napuklo vjetrobransko staklo, dok je stražnji dio automobila ostao netaknut. Ljudi koji su se zatekli u blizini izvukli su Mokaeva iz automobila, nakon čega ih je zamolio da ga ne snimaju.”

Srećom, čini se da su Mokaev i svi uključeni prošli bez ozbiljnijih ozljeda.

Linker
22. kolovoz 2024 19:22