Ostalo

MVP odgovorio prvaku: 'Revanš će se dogoditi i nećeš me moći zaustaviti'

Douglas Lima i Michael Page
 Screenshot/Youtube
Michael "Venom" Page ne shvaća ozbiljno poruke Douglasa Lime, aktualnog Bellatorovog prvaka u velteru, koji mu zasad ne želi pružiti priliku za revanš.

Lima je u nekoliko navrata rekao da se Page, koji je izgubio njihov prvi meč prošlog ljeta, mora dokazati protiv rangiranih protivnika kako bi dobio priliku za novi napad na pojas. No, Page niže impresivne nokaute i pobjede kao i prije poraza od Lime, od kojeg je upisao već dvije pobjede. Ovog vikenda lovi treću zaredom, u Saitami se bori protiv Shinshoa Anzaija.

"Douglas Lima je o meni rekao da se nikada nije borio s nekim toliko brzim, uzbuđen je zbog našeg revanša i veseli mu se", rekao je Michael Page pa dodao: "Čim sam pobijedio govorio je da moram odraditi još mečeva, da mi neće dati da se vratim tako brzo... Ali to će se svakako dogoditi i neće to moći zaustaviti. Moram nastaviti raditi što i do sada, biti aktivan, pobjeđivati i onda me sto posto neće moći zaustaviti".

Osvrnuo se i na meč s Anzaijem, kojeg Lima također ne vidi kao ime koje bi Pageu moglo donijeti poziciju izazivača. MVP se ne slaže.

"On je čvrst borac, pogledajte njegove rezultate, vidite na kojoj se razini borio. On je dobar hrvač, ali voli stajati i razmjenjivati udarce. Neće lako pasti. Ali, to sam rekao i za neke ranije protivnike koje sam ipak promijenio. Kad se bore sa mnom postanu kao jeleni pred svijetlima automobila, nisu to nikada vidjeli pa oklijevaju, pretjeruju i srljaju, i onda nalete na nešto devastirajuće", rekao je Page.

Linker
25. travanj 2024 16:39