Ostalo

NBA zvijezda prozvala Jona Jonesa, tvrdi da mu je godinu dana treninga dovoljno da ga pobijedi u borbi

Jon Jones 

 Patrick T. Fallon/AFP/Profimedia
Jona Jonesa ne bi pobijedio ni sa 100 godina treninga, ni u stojci, a ni u parteru

Trenutno je u svijetu prisutan jedan trend koji, izgleda, neće prestati tako uskoro. Brojne poznate osobe i sportaši iz drugih sportova uvjereni su da mogu pobijediti profesionalne borce u njihovim sportovima, a takvi mečevi vrlo često završe neslavno za sve one koji prozivaju profesionalne borce.

Jednu takvu prozivku je na svoju adresu upravo dobio i UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, Jon Jones. NBA zvijezda i krilni centar Indiana Pacersa, James Johnson, gostovao je u NBA Rookie Life Podcastu gdje je rekao da mu je potrebna godina dana na pobijedi Jona Jonesa:

‘‘Ja bih se borio protiv Jona Jonesa. Trebala bi mi godina dana sa se pripremim za njega. Moj ‘stand up‘ je odličan, ali svi znamo da je Jon Jones dekorirani hrvač. Jako je dobar na podu a to nije moj forte. Ja se mogu boriti i na podu, ali još nisam na tom nivou. Treba mi godinu dana da poradim na obrani i kontrama protiv hrvanja da ostanemo na nogama‘‘, rekao je Johnson.

‘‘On je počeo učiti kako se koriste ruke i noge, kad – nakon fakulteta? Ono, ja udaram rukama i nogama od svoje šeste godine. Kod njega je suprotno jer on toliko hrva. Od tada uči te pokrete. Sve dok se borimo na nogama, ja pobjeđujem‘‘, dodao je.

Velike su ovo deluzije od strane Johnsona, a pitanje je vjeruje li i sam u ove stvari koje govori. Jona Jonesa ne bi pobijedio ni sa 100 godina treninga, ni u stojci, a ni u parteru. Bilo bi svakako zanimljivo vidjeti kako ga Jones ušutkava nakon ovakvih riječi.

Linker
03. svibanj 2024 09:25