UFC

Stipe Miočić progovorio o svojim najvećim prednostima nad Jonesom: ‘Udaram jače nego što svi misle‘

Stipe Miočić vs. Daniel Cormier

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Na fotografijama izgleda kao da se Stipe vratio u formu u kakvoj je nekad bio najbolji, odnosno da je nabacio nekoliko kilograma

Možda i najveća borba u povijesti UFC-a čeka nas na UFC 295 priredbi u New Yorku. Jon Jones i Stipe Miočić sastat će se u velikom teškaškom okršaju za kralja teške kategorije, a kada je riječ o ostavštini obojice boraca, ovaj meč je od velike važnosti. Upravo će zbog toga zasigurno obojica biti jako spremni, a priredbu skoro pa ne možemo dočekati.

Puno je pitanja oko ovog meča, no najveće među njima je ipak kakav će se Miočić pojaviti. Nije nastupio već dvije i pol godine od teškog poraza od Ngannoua i gubitka titule, a k tome još ima i 41 godinu. No, Stipe smatra da i dalje ima mnoštvo prednosti nad Jonesom:

‘‘Radit ću ono što najviše volim. Bacat ću bombe, zabavljati se i radit ću ono što najviše volim. Donijet ću borbu Jonu Jonesu. Mislim da se Jones najviše mora brinuti oko moje brzine, mojih kutova. Također, tu je i snaga udarca. Udaram puno jače nego što ljudi misle. Osim toga, imam o odličan borilački IQ. Uvijek sam sposoban prilagoditi se, a kada se nešto dogodi, uvijek nađem izlaz iz te situacije‘‘, rekao je Stipe za BetOnline.

Na fotografijama izgleda kao da se Stipe vratio u formu u kakvoj je nekad bio najbolji, odnosno da je nabacio nekoliko kilograma. U posljednjem meču je izgledao kao poluteškaš što je Ngannouu olakšalo posao, a izgleda da su toga svjesni. Kako god, nadamo se da Jones te večeri neće imati lagan posao, ali i da će Stipe još jednom iz kaveza izaći kao prvak UFC-a.

Linker
27. travanj 2024 20:03