Ostalo

‘Nepobjediv sam u uličnim borbama, tukao sam se 300 puta i uvijek izašao kao pobjednik‘

Anatoly Malykhin

 ROUELLE UMALI/XINHUA NEWS/PROFIMEDIA Rouelle Umali/xinhua News/profimedia
‘Najbolji sam teškaš, izdvajam se od drugih zbog tima, obitelji i ruske škole hrvanja‘

Prvak ONE promocije u tri težinske kategorije, Anatoly Malykhin (14-0), podijelio je razloge svog uspjeha u MMA-u. Malykhin je u ožujku na turniru ONE 166 u Kataru tehničkim nokautom pobijedio Nizozemca Reiniera de Riddera (16-2) i postao prvak promocije u srednjoj kategoriji (do 93 kilograma). Prethodno je Rus osvojio pojaseve u poluteškoj (do 103 kilograma) i teškoj (do 120 kilograma) kategoriji.

"Sladkiy" je neporažen, a svaku od svojih 14 borbi je završio, 71 posto borbi okončao je nokautom, a ostalih 29 posto završio je tako da je prisilio protivnika na predaju, a u jednom razgovoru pohvalio se da ima i savršen rezultat van kaveza.

"Ja sam najbolji od najboljih teškaša! Što me izdvaja od drugih? Moj tim, supruga, obitelj i trener. Također, imam svoju slobodnu borbu. Bio sam ruski reprezentativac, a svi znamo koliko je jaka ruska škola hrvanja. Također imam omjer 300-0 u uličnim borbama. Borio sam se od malih nogu", rekao je Malykhin za YouTube kanal Morning Kombat.

Nedavno ga je glavni čovjek ONE Championshipa, Chatri Sityodtong nahvalio na sva zvona te izjavio da je Malykhin sposoban nokautirati Francisa Ngannoua.

"Nema uopće sumnje da je Anatoly najbolji teškaš na svijetu, točka! Srušio bi Francisa Ngannoua i razbio ga", poprilično samouvjereno je zvučao Sityodtong. Svoju izjavu je i obrazložio te naveo zašto je tako čvrstog stava:

"Anatoly je sve svoje borbe pobijedio prekidom. Ima nokaut snagu da borbe završava jednim udarcem i posjeduje elitno hrvanje", tada je zaključio glavni čovjek ONE-a.

Linker
27. travanj 2024 08:08