Ostalo

Noć kad su bodovni suci ostali bez posla

Minakov vs. Johnson
 screenshot/Bellator
Bellator 225 priredba ušla je u povijest kao prva priredba te promocije u kojoj su sve borbe završile prekidom. Osim toga, ista priredba je prva priredba neke elitne organizacije u novijoj povijesti, gdje je održano 14 borbi, a da niti jednom bodovni suci nisu morali donijeti svoj sud.

"Inside the distance" rekli bi Amerikanci za sve borbe s Bellator 225 priredbe održane prošlog vikenda u Bridgeportu. Event bez ikakvih kontroverzi, upitnih odluka ili bilo čega što bi negativno utjecalo na ukupni dojam neke borilačke priredbe. Suci u kavezu sjajno su odradili svoj posao, a oni oko kaveza na kraju i što su radili su mogli zgužvati i baciti u prvi koš kraj sebe. Jer niti jedna borba priredbe nije otišla do sudačke odluke.

Već smo naveli kako smo na istoj priredbi dobili najbrži "submission" u povijesti Bellatora i to u izvedbi jednog od najmlađih boraca koji su dobili priliku nastupiti u njihovom kavezu. Metode prekida pravilno su raspodijeljene na sedam nokauta i sedam prisiljavanja na predaju, a imena koja su upisala pobjede su većini fanova poznata. Na glavnom programu to su Sergei Kharitonov, Vitaly Minakov, Alejandra Lara, Yaroslav Amosov i talentirani Tyrell Fortune, dok smo na uvodnom programu vidjeli imena poput Rickyja Bandejasa, supruga Paige VanZant, Austina Vanderforda ili sina Renza Gracieja, Khonryja. Tu su bili i bivši članovi UFC-a, John Manley i Sabah Homasi. Bila je to uistinu noć kad smo svi mogli uživati. I nitko nije primijetio kako je naišao vikend bez UFC priredbe. Bellator se pobrinuo za to.

Linker
25. travanj 2024 08:33